Yndlingstøj

yndlingstøj

Hej med jer!

Jeg tænkte, at jeg lige ville skrive et lille indlæg om, hvilken type tøj jeg godt kan lide at gå i og hvad min garderobe primært består af. Jeg er nok lidt af et vanemenneske når det kommer til køb af tøj og lignende – jeg køber oftest fra de samme brands og designere som jeg plejer. Det er bare så nemt både med hensyn til størrelser på tøjet, men også ting som selve pasformen og stilen går gerne lidt igen, så jeg ved jeg kan passe det og kan lide det.

Et af favorit mærkerne

Et af de mærker som jeg rigtig tit går tilbage til er Nümph, som kan købes på blandt andet superlove.dk. Nüph laver lækre kollektioner med masser af spræl i, i form af lækre prints og mønstre på meget af deres tøj, og skiller sig i det hele taget ret meget ud – på den fede måde!

Disse designs er sjældent kedelige og sorte, men er oftest fyld med en masse lækre farver i et samspil man måse ikke lige var kommet på selv. Der laves alt fra kjoler, t-shirts, toppe, nederdele og overtøj til nogle helt okay og rimelige priser, og altid i lækker kvalitet. Noget af det jeg synes er det fedeste ved Nümph er, at det er et dansk brand og dansk design helt fra starten af.

Min stil

Jeg ved ikke om min stil som sådan kan defineres, men umiddelbart vil jeg sige at jeg er nederdel-typen. Ikke at jeg aldrig går i bukser, for det gør jeg da helt sikket – men jeg går nok mere i nederdel end mange andre gør. Om sommeren giver det lidt sig selvmed nederdel og kjole – det er rart i varmen og ser super fint ud. Om vinteren er der mange der ikke forstår, at jeg ikke fryser med nederdel og kun strømpebukser, men et par lange støvler så er det perfekt. Det jeg elsker ved vinter er, at man kan have støvler og en lækker vinterjakke på – jeg synes det er SÅ behageligt og så ser det godt ud. Så kort og godt er jeg nok mest til nederdel/kjole og støvler!

Mit næste køb

Jeg har planlagt, at jeg snart skal have lidt nyt tøj, da det er ved at være en ny sæson – og så trænger man jo til det! Her til efteråret er jeg ret glad ofr mørke farver, og har derfor kastet min kærlighed over denne Nümph Kjole som simpelthen er så fin, hvis jeg selv skal sige det. Den er ikke alt for kort, den har fine lange ærmer og så har den en super lækker detalje i form af et bælte der kan bindes i taljen. Stoffet er mørkegråt med hvidt print på, så på trods af den mørke farve er kjolen lang fra kedelig. Jeg vil også kunne bruge denne i løbet af foråret og sommeren, så jeg er sikker på at det er et super godt køb!

nümph kjole superlove

Det var lidt om min smag når det kommer til tøj!

– Maria