Indretning: Frisk pust med nye lamper

nye-lamper-til-min-indretning

Hej med jer!

Lige i øjeblikket er jeg ved at lave et lille kontor-hjørne i min lejlighed, hvor jeg kan sidde og arbejde. Bord og stol har jeg faktisk styr på, jeg mangler bare en god væglampe så der er rigeligt med lys til at læse!

Jeg har gået og gjort mig nogle tanker om, hvilken type væglampe det skal være, men jeg har langt fra besluttet mig endnu!

hjemmekontor med væglampe

Udvalget

Ligesom med så mange andre ting, er udvalget af lamper ret stort mange steder. Jeg har før handlet på andlight.dk, som før hed luksuslamper.dk. De har et kæmpe udvalg i alle typer lamper og så er der vildt god service hos dem – så der handler jeg gerne igen. Jeg var lige inde på deres hjemmeside og se deres udvalg af væglamper. Jeg fik øje på en Bestlite væglampe i hvid som faktisk er rigtig fin og stilren og jeg tror den ville passe fint ind i mit lille hjørne, så den overvejer jeg faktisk ret kraftigt. Jeg fandt dog en Artemide væglampe som også kunne være super fin og faktisk også kunne passe rigtig godt ind – den er også hvid. De kan ses herunder:

bestlite-væglampe-i-hvid
Bestlite væglampe
artemide-væglampe-i-hvid
Artemide væglampe

 

Derudover har jeg selvfølgelig været inde og se på mange andre væglamper også, men lige umiddelbart er det Bestlite væglampe og Artemide væglampe der er mest interessant for mig.

Mine yndlings designer lampemærker er helt klar:

  • Bestlite
  • Artemide
  • Tom Dixon
  • Flos
  • Tom Rossau

Formålet med mit nye hjørne

Hele idéen med at jeg vil have mig sådan et kontor-hjørne er faktisk, at jeg skal til at arbejde lidt mere hjemmefra, da jeg skal starte et lille projekt op. Og for at jeg får mest muligt ud af det, bliver jeg nødt til at have et sted jeg kan koncentrere mig og ikke bare sidde i sofaen hvor man hurtigt falder hen eller tænder tv’et. Jeg skal kunne sidde og læse og skrive i flere timer af gangen, så derfor skal jeg også have mig en lækker stol jeg sidder rigtigt godt i.

Derfor er det også vigtigt med noget godt lys, så mine øjne ikke bliver alt for trætte når der skal læses meget.

Selve bordet og mit setup

Bordet er en bordplade der er skåret af egetræ og som så er hængt op på væggen med nogle vinkelbeslag så jeg slipper for at der skal være bordben på pladen – så er det også lettere at gøre rent, og tager ikke så meget plads. Jeg glæder mig faktisk rigtig meget til, at få det sat op og gøre det pænt – og tror at enten en Bestlite væglampe eller en Artemide væglampe vil pynte rigtig fint også.

På bordet skal der bare være plads til min computer og lidt bøger og så måske et arrangement til opbevaring af diverse papirer og andre ting man lige har brug for på en arbejdsplads.

Jeg håber det kunne give lidt inspiration at læse mit indlæg – jeg skal nok ligge billeder op når jeg kommer lidt længere med projektet og også skrive et opdaterende indlæg om selve processen og så videre – det skal nok blive rigtigt spændende!

– Maria