Hvad er der i tasken?

Hey girls.

I dag tænkte jeg, at jeg ville gå igennem hvad jeg har i min taske. Der er lidt forskellige essentials, og lidt make-up til nødsituationer på farten.

Så lad os starte fra en ende af:

Selve tasken

Min taske er en Sloan Large Quilted-Leather skuldertaske fra Michael Kors, som jeg er rigtigt glad for. Den er hverken for stor eller for lille til de ting jeg har brug for at have med, og så passer den fint til de fleste af mine outfits, om det er til by- eller shoppeturen.

Pung

Min pung er også fra Michael Kors, og er en Mercer Large Leather Smartphone Wristlet, som lige akkurat kan være i min skuldertaske. Den har plads til min telefon, penge og kort, så den er faktisk også perfekt til de vigtigste ting, hvis jeg ikke gider at have min skuldertaske med over det hele.

Læbestift

Læbestiften er en Rogue Coco fra Chanel i farven 470 Marthe. Den er uundværlig at have med på farten, når jeg har været ude og spise, eller er i byen, og min læbestift begynder at falme i farven. Det er især et problem når jeg er i byen, og ofte drikker af mit glas. Derfor er den altid god at have med, så jeg hurtigt kan tegne læberne op igen.

Solbriller

Selvom det snart er slut med det gode vejr, har jeg stadig et par solbriller med i tasken. Om det er fordi jeg bare synes det ser mega stilet ud, eller fordi det rent faktisk er godt vejr, er vel underordnet, så længe de er fede – og det er de! Brillerne er et par Celiné Baby Audrey, der har et lidt 60’er retro-look, med deres runde Cat Eye-frame. De passer super godt sammen med min sorte Kors taske, og min sorte læderjakke, når jeg kører Black-on-Black-on-Black-stilen.

Ringe

Ringene jeg har i tasken er: to ringe fra Kranz & Ziegler i 8 karat guld – den ene til ca. 1300 kr. og den anden til ca. 1000 kr. Den sidste ring er fra Aagaard, og er også en 8 karat guldring – denne til ca. 1500 kr.

Som det nok kan ses, kan jeg godt lide små guldringe, med et simpelt design, og uden for mange detaljer, som sten og krystaller på.

Nogle gange, kan det være meget fedt med ringe med mange detaljer og sten, for eksempel til en fest, men når de bare er til at have med i tasken og på farten, behøver de ikke at være særligt dyre.

Ur

Mit ur er et Daniel Wellington Sheffield, med en sort 18 mm læderrem og en 36 mm urskive. Det er klassisk, stilet og designet er meget simpelt, da jeg ikke er fan af store fancy ure med en masse forskellige funktioner. Jeg har desuden meget smalle håndled, så jeg har valgt modellen i 36 mm i stedet for 40 mm, da jeg følte det så alt for overdimensioneret ud.

Foundation

Det sidste er selvfølgelig min Diorskin Star Foundation, jeg altid har med mig til nødsituationer, for eksempel hvor jeg bliver fanget i regnen, og har brug for at rette min make-up.

Det var de vigtigste ting jeg altid har på mig, når jeg er på farten. Smid gerne en kommentar med dine egne essentials, du ikke kan leve uden 🙂

 

-Maria