Når blomsterne skal passes

kande-til-at-vande-blomster

Vandkander

Personligt synes jeg, at blomster og planter pynter super fint i et hjem, så længe det passer ind i indretningen. Det eneste lille minus ved levende blomster og planter er, at de jo skal vandes for at blive hold i live – og det er jeg ikke altid lige så god til. Jeg har længe tænkt over, hvordan jeg får husket at tage dem ud i køkkenet og vande dem, og jeg tror jeg har fundet en løsning langt om længe; En vandkande! På den måde behøver jeg ikke tage planerne væk fra deres pladser og ud i køkkenet for at vande dem, men bare fylde vand i vandkanden og gå rundt i lejligheden og vande det der trænger.

Hvad skal man vælge

Når det kommer til at skulle købe en vandkande tænker man måske ikke så meget over, at det er vigtigt hvilken en det er. Men der findes faktisk rigtig mange forskellige, som er beregnet til forskellige formål, så man kan lige så godt vælge den der passer en bedst. På Hokuskrokus er der et virkelig stort udvalg af vandkander i alle tænkelige størrelser, farver og materialer. Nu drejer det sig jo kun om ganske få planter og blomster som er i min lejlighed, så jeg skal naturligvis ikke have en kæmpe 10 liters vandkande til udendørsbrug – det er klart. En lille, fin vandkande med plads til omkring en liter vand vil passe rigtig godt til mit – og mine planters – behov. Inde på siden kan man faktisk få nogle rigtig fine vandkander fra mærket ”Burgon & Ball” som udover at passe til mig, fås i super fine farver med flotte mønstre malet på – det er lige mig! Jeg tror nemlig også den kommer til at stå synligt, da jeg ikke har voldsomt meget skabsplads til at stille den på. Hvis du også står og mangler en vandkande og gerne vil se et bredt udvalg, kan du eventuelt se her.

Nemt og hurtigt

Når man som mig bor i København og ikke har en bil, så gider man altså ikke til at bøvle med og skulle ud i et byggemarked for at købe en vandkande. Derfor har jeg valgt at jeg bare bestiller den online, og får den sendt direkte hjem til mig med posten. Det er klart det nemmeste og fragten er også billig – så det er helt perfekt!

På siden står der oveni købet, at der kun er en leveringstid på 1-2 dage, så det er jo endnu et plus – så kan jeg nå at få den til weekenden, så det er super fint. Så nu er det næste bare, at jeg skal have bestemt mig for den vandkande jeg vil have – hvilket i mit tilfælde sagtens kan være en større beslutning, haha – og så skal jeg bare have bestilt den!

Nogle finder måske dette indlæg lidt underligt, men det kan jo være der sidder nogle der ude der kunne et par tips til vandkander, og hvis ikke så har i kunne få et godt grin af mit dilemma om min nye vandkande!