Øv: regn og blæst

regn-og-blæst

Regn og blæst

Hej med jer!

Nå, så er det rigtig blevet efterår her i Danmark med en hel masse regn og blæst. Jeg har ikke noget imod, at det er blevet lidt koldere, men alt det blæst og regn er jeg godt nok ikke særlig begejstret for. Jeg synes, at uanset hvad for noget tøj man tager på så fungerer det bare ikke i regn og blæst – og jeg nægter altså at rende rundt og gummistøvler og regntøj, det er lidt for meget børnehave til mig..

En anden ting er hår og makeup – det fungerer bare ikke med regn og blæst. Man kan have brugt 100 år på at rede, glatte og så videre og så 2 minutter udenfor og det er ødelagt, og det samme gælder makeup – det her vejr er så utaknemligt..

Løsningen

Men vejret er jo desværre en af de ting vi ikke kan gøre noget ved, så man må jo bare tilpasse sig. Min måde at gøre det på er som sagt ikke regntøj og gummistøvler selvom det nok ville være mest praktisk. Nej, jeg sætter håret op i enten en høj hestehale, en knold eller fletning – så er der ikke noget der flyver ind i ansigtet hele tiden og det er ikke helt så sart over for regn. Makeuppen er det jeg synes er værst, for jeg elsker en flot makeup. Men god, vandfast makeup er vejen frem hvis det regner, og hvis det er meget slemt så tager jeg altså solbriller på – også selvom solen ikke skinner – de beskytter øjnene ret godt for vand. Man kan heldigvis også få nogle ok pæne regnfrakker som ikke er så slemme, og det er altså bare et must – desværre!

Bedre tid i sigte

Der er dog en bedre tid i sigte, så snart vi kommer lidt tættere på vinter synes jeg. Så plejer vejret at blive lidt koldere med nattefrost og ikke nær så meget regn og blæst. Og ja, så er det mega koldt – men man kan få så mange fine vinterjakker og lækre støvler, at det faktisk ikke gør mig noget. Vil faktisk bare helst have at vejret er koldt – omkring frysepunktet – og så ellers klart vejr med sol og ingen blæst. Dét er helt perfekt vintervejr i mine øjne, og det synes min garderobe også! Så – nu må tiden med det her lortevejr godt gå lidt hurtigt og så satser jeg på en (i min optik) god vinter!

Små lyspunkter

Det er i tider som disse, det er vigtigt at finde nogle små lyspunkter og noget hyggeligt at lave, så det hele ikke bliver for surt. Personligt elsker jeg at sætte mig på en hyggelig café og drikke en kaffe og så bare sidde og sludre med en veninde – så er vejret udenfor ligegyldigt. Filmhygge derhjemme i sofaen med et tæppe og en kop te er også noget jeg synes er virkelig hyggeligt – også bare alene faktisk. Og sidst, men ikke mindst så er der jo træning; I centret kan været udenfor være lige meget, og det kan endda være helt rart at komme ud i lidt blæst efter en god træning!

Det var lidt efterårstanker herfra.

– Maria