Til os der hader at gøre rent

rengøringsfirma

Er du heller ikke den største fan af at gøre rent?

I dag vil jeg dele en helt ny side af mig selv. Jeg har altid brugt meget af min weekend på at gøre rent i min lejlighed, har endda måtte sige nej tak til at tage ud og shoppe fordi den helt store rengøring af lejligheden var blevet udskudt så mange gange.

Derfor har jeg tænkt mange gange, hvordan kan jeg finde en løsning på dette problem, hvordan kan jeg gøre mit eget liv lettere, bedre og mere effektivt?

Første indskydelse var at lave være med at gøre rent. Men efter en lille måned måtte jeg indse at det var en dårlig ide.

Jeg gik derfor til min gode veninde Louise, som fortalte mig at hun får privat rengøring af hele hendes rækkehus tre gange om måneden. Første tanke var selvfølgelig at det var en dyr løsning. Men Louise fortæller så at det ikke koster særligt meget at få rengjort hele hytten et par gange om måneden.

Louise bor på Amager, og jeg bor i Nordsjælland, men det skulle ikke være noget problem, trods afstanden.

Firmaet som hun bruger har en stor brugerflade, og leverer ydelser i form af privat rengøring på hele sjælland her i bland privat rengøring på Amager og Privat rengøring i Nordsjælland

 

Hvem er firmaet bag?

Louise har en god aftale med Housekeeping.dk om at de kommer ud til hende og udfører privat rengøring af hendes bolig på Amager

Det er et rengøringsfirma som har en masse års erfaring, dygtige medarbejdere som du kan stole på. De ved godt at skulle lade fremmede være i deres bolig uden opsyn er et tillidssag, derfor gør Housekeeping meget ud af troværdighed, og tryghed.
– Maria