Tøj kan også være bæredygtigt

I tøjbranchen ser vi flere og flere designere og modehuse fokusere på bæredygtigt tøj gennem en bæredygtig produktion, valg af materialer og via designs, som er tidsløse og enkle i deres udtryk. Her ser vi blandt andet tøj af bambus tage plads i forbrugernes skabe. 

Vi ser derudover en tendens til, at forbrugere køber mere og mere genbrug eller tøj af høj kvalitet, som holder længere end fast fashion. Det er en udvikling som kommer af, at der er en forøget opmærksomhed på, at vi alle står til ansvar for miljøet. Vi bliver derfor bevidste om en masseproduktion, som skader naturen og søger andre veje. Bæredygtigt tøj er derfor tøj, som vi kan beholde længe, da kvaliteten og trenden tillader dette.

En basisgarderobe af bambus

Kollektionen af det bæredygtige bambustøj har et enkelt og rent udtryk. At have en god basisgarderobe er kernen til altid at føle sig tilpas i sit tøj både fysisk og psykisk. Det minimalistiske udtryk i basisgarderoben kan sagtens bruges alene og bære sig selv. Det passer derfor perfekt som lounge waer til nå du går runde derhjemme eller til afslapningstøj på ferien. Det kan dog altid piftes op til et outfit, til når du skal ud af huset.

Bambussets fibre gør materialerne bløde og lette. Derudover er stoffet åndbart og svedtransporterende, hvilket gør, at tøjet også sagtens kan bruges til aktiviteter, hvor pulsen kommer højere op. Den termoregulerende funktion er heller ikke til at komme uden om, da det gør at tøjet er funktionelt året rundt i både kolde og varme temperaturer. 

Økologisk tøj til hele familien

Bambus tøjet kan fås til både kvinder og mænd i alt lige fra undertøj og sokker til langærmet T-shirts og halstørklæder.

Stoffets materialer gør det bæredygtige tøj brugbart for babyer såvel som voksne, da det er elastisk og blødt mod huden. Barnets første garderobe skal være såvel praktisk, som det skal være behageligt, da det både skal kunne bruges til de vågne legetimer, og når der skal soves. Endnu en fordel ved det termoregulerende stoffet er, at det vil hjælpe barnet med at holde sig varm.