Få en smuk og nydelig have

En anlægsgartner er en, som anlægger og plejer haverne samt parker. Hvis du har brug for at få ordnet have, terrasse eller vil have lagt nye sten og fliser, så kan det være en god ide, at få kontaktet en med styr på området. Her kan du eksempelvis kontakte denne anlægsgartner i Roskilde.

Hvad laver en anlægsgartner? 

Hvis du aldrig har haft hyret en anlægsgartner før, så kan det være svært at vide, hvilke jobs du kan hyre en sådan person til. Nedenfor vil der være listet nogle praktiske opgaver, som anlægsgartnere som udgangspunkt kan tage sig af, hvis du har brug for det. 

En anlægsgartner kan blandt andet tage sig af:

  • At fælde træer i din have
  • Beskære buske og klippe hæk
  • Ordne fliser og sten
  • Opførsel af trappe og indkørsel
  • Grøn beplantning

Der er selvfølgelig også en masse opgaver, som ikke er nævnt her, men for dig, som ønsker hjælp til din have, så er overstående opgaver relevante. 

Derudover er det værd at nævne, at en anlægsgartner også kan optræde som en rådgiver, når det kommer til at hjælpe dig og din familie med at ordne jeres have. Hvis I ikke er helt sikre på, hvordan I vil have haven til at se ud, så kan de fleste anlægsgartnere hjælpe jer med at få visualiseret jeres drømme og ideer om haven. 

Hjælp til større projekter 

Hvis du derimod går og ønsker at lave hele din græsplæne om, så kræver dette selvfølgelig mere planlægning og tid, end hvis du skulle have klippet din hæk. Dog er det smart at overlade sådan et job til nogen, som har styr på hvad de laver, sådan at græsplanen bliver præcis og korrekt. Herved er det en god ide at kontakte en anlægsgartner til dette også.  De fleste gartnere vil endda kunne komme ud og besøge din bolig, for at se hvordan din nye plæne skal kunne ordnes. Her vil de ofte give et uforpligtende tilbud, som du kan tage til videre overvejelse.