Havestole i træ – når funktionalitet og kvalitet spiller en rolle

Havestolen er et uundværligt møbel til haven. I denne kan du sidde med morgenkaffen og forberede dig på en ny dag, og i samme stol kan du og din familie samles om et bord og indtage den gode grillmad, der er et must om sommeren. Havestolen er med til at danne rammen om en masse gode minder og oplevelser, og det er derfor vigtigt, at du finder den helt rigtige. 

Havestole i træ til et hvert behov

Vælger du at investere i havestole fremstillet i træ, er du sikret en stol, hvor funktionaliteten og ikke mindst kvaliteten er i orden. Med en havestol i træ er du ydermere sikret en stol, der passer ind i langt de fleste haver og som ydermere vil pynte på terrassen. Når du skal finde den helt rigtige træhavestol er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser omkring, hvilke behov stolen skal opfylde. Er der tale om en stol, du skal kunne flade ud i eller har du derimod brug for en stol, hvori du kan sidde under den udendørs aftensmad? Herudover er det vigtigt, at du finder en stol, der passer til de rammer, den skal stå i. For eksempel bør du, hvis du har en altan, vælge en mere simpel havestol, der ikke fylder så meget og optager al pladsen på altanen. Sidst, men ikke mindst, er det en god idé at finde ud af, om du har nogle præferencer i forhold til havestolens materiale. Ønsker du en havestol i træ med minimal vedligeholdelse kan det blandt andet være en fordel at vælge en havestol i hårdtræ. 

Vedligehold af havestole i træ

Når du skal vedligeholde dine havestole i træ er der tre trin, der er yderst vigtige. Først skal stolen rengøres, herefter skal den slibes, og til sidst skal den males eller olieres alt efter, hvilket finish du ønsker. Ønsker du vedligehold, der tager kortere tid, kan du forebygge slidtegn ved at benytte ædeltræsolie på havestolene hvert forår. 

Er du blevet interesseret i havestole i træ? – Så køb havestole her.