Flere fordele ved at investere i et Dantherm filter

Hvis du gerne vil have et sundere indeklima i dit hjem, er det en god ide at investere i et Dantherm ventilationsanlæg. Hvis du allerede har et ventilationsanlæg, kan det være en god ide at overveje, hvornår du sidt skiftede dets filter. Med et Dantherm filter er du sikker på, at dit anlæg fungerer optimalt.

Vælg mellem forskellige filtre

Hvis du har et Dantherm ventilationsanlæg, har du også jævnligt brug for at købe et nyt Dantherm filter for at få den mest optimale drift. Men du kan vælge imellem flere forskellige filtre:

  • F7 pollenfiltre
  • G4 filtre

Et F7 pollenfilter er, som navnet antyder, et godt valg, hvis nogen i din husstand lider af høfeber eller pollenallergi. Dette Dantherm filter er nemlig et mere fint filter, der derfor bedre kan filtrerer pollenpartikler eller andre mindre partikler fra den luft, der kommer ind i din bolig udefra. Et F7 filter må gerne blive udskiftet et par gange om året. Et G4 filter er derimod grovere, hvorfor det er bedre egnet til at fjerne større støvpartikler, som du også selv kan se med det blotte øje. Sådan et filter bør udskiftes 2-3 gange om året. Det er dog i begge tilfælde en god ide løbende at tjekke op på filtrene hver tredje måned. På den måde er du sikker, at dit ventilationsanlæg kører upåklageligt og dermed filtrerer luften bedre.

Dantherm filter kan give dig et sundere indeklima

Et ventilationsanlæg kan være en rigtig god investering for dig og din bolig, hvis du gerne vil have et bedre indeklima til hverdage. Men et anlæg fungerer som bekendt ikke uden et filter. Med det rigtige filter kan du for alvor holde både støvpartikler og de mere små og skadelige partikler ude af dit hjem. Det sørger filtre til genvex og Dantherm for eksempel for. De skadelige partikler kan nemlig have en negativ betydning for vores helbred, og med et ventilationsanlæg kan du for eksempel i langt højere grad fjerne partikler fra røg, brændeovn eller andre nanopartikler, der ikke er gode at indånde.