Min yndlings Lancôme mascara

Lancôme mascara

Jeg kan godt lide et naturligt look. Jeg er simpelthen så fascineret over de makeup artister og også helt normale mennesker, der kan lægge makeup, så det ligner, at de slet ikke har noget på. Så talentfuld er jeg altså ikke på det område. Jeg gider slet ikke bruge så meget tid på det om morgenen. Derfor er min yndlings mascara også min Lancôme Hypnôse mascara. Denne Lancôme mascara skaber nemlig smukke og synlige resultater – hurtigt.

En Lancôme mascara, der virker

En Lancôme mascara koster måske lidt mere end dem, du normalt køber i supermarkedet. Hvis det er noget, der kan tale dg fra at købe produktet, så er jeg normalt helt enig. Hvis du vil, kan du nemlig nemt bruge en hel månedsløn på skønhedsprodukter hver eneste måned. Skønhedsprodukter er bare så dyre, og der er så mange ting, jeg hellere ville bruge mine penge på.

Derudover gider jeg altså heller ikke bruge tiden på det. Jeg har lidt makeup, og så har har jeg min antirynkecreme, som er en serum, jeg kommer på om aftenen. Ja, jeg bruger antirynkecreme allerede nu, og det burde du også gøre. Det kan nemlig give pote, når du bliver ældre. Faktisk har det også hjulpet på min pande, som før havde streger, fordi jeg tidligere har rynket panden for meget. De streger er væk nu, og jeg kan godt se frem til mange år endnu uden rynker.

Nå, men nok om det. Dette indlæg handler om min Lancôme mascara. Pointen er, at jeg ikke er den type pige, der gider at bruge timevis på badeværelset hver dag. Jeg føler mig feminin, selvom jeg kun bruger min Lancôme mascara til hverdag. Jeg har valgt denne Lancôme mascara, selvom den er lidt dyrere, fordi den bare er det bedre, og fordi den sparer mig en masse tid om morgenen. Jeg kan føle mig smuk på ganske få minutter.

Denne Lancôme mascara er bedst

Jeg har prøvet lidt forskellige typer Lancôme mascara, og det har været lidt svært at finde min favorit. De er alle sammen gode på hver deres måde, og egentlig burde jeg supplere med to-tre forskellige, så jeg kan opnå den ønskede længde og volumen.

Hypnôse, Hydra Zen og Défincils er mine klare favoritter, og blandt disse tre er Hypnôse den Lancôme mascara, jeg køber mest. Den giver bare øjeblikkelig og intens volumen, og det føles næsten som om, jeg bruger en helt ny mascara hver gang. Jeg bruger maks – og det er ærlig snak – maks fem minutter hver morgen på at lægge makeup. Det er takket være min Lancôme mascara.

Ligesom mine Clean parfumer køber jeg min Lancôme mascara på Sephoras hjemmeside. Det er bare så meget nemmere, når jeg ved, at jeg er ved at løbe tør. Generelt handler jeg faktisk mest tøj og makeup online, fordi jeg kan købe det hele på én gang.

Hvis du overvejer at gøre dig bekendt med en Lancôme mascara, kan jeg klart anbefale det. Hypnôse er min ynlings, men måske er det ikke den bedste Lancôme mascara for dig. Prøv dig frem, men jeg kan love dig for, at du vil opleve en markant forskel fra billige mascaraer lige med det samme!