SAP løsninger til større IT virksomheder

Hvem henvender SAP løsninger sig til?

Større virksomheder, som gør brug af IT, har somregel altid et større IT netværk, og det er her SAP kommer ind i billedet.

Hvad er SAP

Lad os kort gennemgå hvad SAP er for en størrelse. SAP er et gigantisk tysk software firma med hovedkvarter i Waldorf. Her produceres der primært ERP-systemer, som primært er en samling af administrative systemer i en virksomhed. Det kan være virksomhedens funktioner, salg, indkøb eller ordrebehandlinger. Det er ofte større virksomheder der gør brug af dette.

Et af de mest kendte SAP løsninger hedder SAP ERP, men som tidligere hed SAP R/3. Der findes et utal af forskellige SAP løsninger, men vi kan såvidt det er muligt gennemgå så mange vi kan i denne artikel, og koncentere mig mest om SAP ERP 6.0 og den mere tekniske planform, som SAP også er bla.a SAP Netweaver 04s.

Accuro tilbyder SAP konsulenter til din virksomhed

IT systemer til hele verden

SAP bruges i dag af mere end 43.400 kunder over hele verden. SAP er verdens største forretningssoftwarefirma og verdens tredjestørste uafhængige softwarefremstiller. Globalt har SAP omkring 42.800 ansatte. Hvis du ønsker SAP løsninger til din virksomhed, skal du være en mellemstor eller stor virksomhed, da det ikke kan betale sig at bruge SAP, hvis du er en mindre virksomhed. SAP bruges både til private og offentlige instanser.

På det danske marked, er det alle de store spillere i de forskellige brancher, som benytter sig af SAP. Vi ser bla.a Danfoss, Lego, Toms, B&O, forsvaret, ISS, Post Danmark, Dong, DSB , Grundfoss, Dansk Supermarked og SKAT.

Dertil kommer en lang række mindre private virksomheder. Jeg kan henvise til https://accuro.dk/ for mere information.

ERP 6.0 den nyeste version af IT software

SAP’s primære produkt er ERP og findes i forskellige versioner: 4.6, 4.7, 5.0 og den nyeste version 6.0. (versioner før 4.6 er udgået). I den nyeste version indenholder funktionalitet indenfor økonomi, logistik, og HR. SAP ERP betegnes som værende kernen i en virksomheds IT system. Ønsker du en freelance IT konsulent kan du finde mange forskellige virksomheder som tilbyder dette.