Brugte biler eller ej – jeg er blevet bilejer!

Jeg har længe overvejet at købe en bil, og jeg er nok ikke den eneste, der har haft lidt svært ved det. Der er nemlig så mange beslutninger, der skal tages. Skal man kigge på brugte biler eller nye biler, kan man overhovedet finde en billig brugt bil osv. Budgettet skal jo også lige være til det, forresten. Nu har jeg jo lige købt en andelsbolig, så overskud på kontoen er der ikke meget af. Til gengæld fik jeg jo fastlagt et solidt budget i forbindelse med købet af min andel – og faktisk så det ikke så skidt ud.

Du kan altid finde en billig brugt bil

Der var åbenbart plads i mit budget, til at jeg lige kunne knibe en billig brugt bil ind. Spørgsmålet var bare, hvor jeg skulle finde sådan en henne. Jeg har tidligere kigget på biler til salg og også været tæt på at kigge på sådan splinterny en. Her skulle jeg jo så bare lige have den finansieret, hvis den drøm skulle gå i opfyldelse. Dertil var der jo også spørgsmålet, om det ville være klogest at tage et lån i banken eller få den finansieret af forhandleren. Alle de overvejelser!

MEN! Nu har jeg altså fundet den perfekte løsning, der skåner mig få at skulle sidde i mere gæld. Hos Biltorvet fandt jeg nemlig – med lidt hjælp fra min far – en helt masse forskellige brugte biler til salg. Biltorvet har brugte biler af alle mærker og i alle prisklasser. Dette udvalg af brugte biler var helt perfekt til mig, der bare skulle have en billig brugt bil.

Biltorvet er en portal for brugte biler. Det er altså på en måde én stor brugt bil forhandler med alle brugte biler i verden. Eller i hvert fald noget derhenad.

Alverdens brugte biler – og min Ford Galaxy

Blandt alle de brugte biler til alle mulige forskellige priser, fandt jeg en ganske udmærket billig brugt bil. Min nye, brugte Ford Galaxy fra 2008. Den kører på diesel og har 130 hestekræfter, automatgear og alt det der. Måske er det ikke en SUV bil eller en sportsbil, men den er helt perfekt til mig.

Min Ford Galaxy kostede næsten ingenting, og jeg havde råd til at betale den uden finansiering. Derudover er den rummelig og behagelig at sidde i. Det er sådan en rigtig familievenlig billig brugt bil, men jeg er så tilfreds.

Det er altså muligt at finde billige brugte biler, der stadig kører rigtig fint. Jeg gik fra leasing til finansiering af en ny bil til at overveje muligheden for køb af brugte biler. Hvis ikke jeg havde troet på, at jeg kunne finde en billig brugt bil, der levede op til mine behov, havde jeg ikke fået min Ford Galaxy. Og havde jeg ikke fået min Ford Galaxy, havde jeg heller ikke været bilejer.

Brugte biler, nye biler, leasede biler… Det er næsten ligemeget. Selv en billig brugt bil kan skabe en livskvalitet, du ikke kan undvære. Hvis du også er interesseret i at blive bilejer og ikke har fordomme mod brugte biler, bør du give Biltorvet et skud. Der kan du i hvert fald hurtigt få et overblik over de bedste brugte biler, der findes derude!