Køb en feriebolig i sydspanien

Feriebolig i sydspanien

Spanien er et yderst populært rejsemål for danskerne. Mange danske familier rejser charter forskellige steder i Spanien, hvert år. Men der er kommet en ny trend, folk investerer i højere grad i ferieboliger i sydspanien, som et eksempel. På den måde har de et fast tilflugtssted, som er deres eget og man får luft fra alle de andre turister. Men en feriebolig i sydspanien er ikke billig og det er en langtidsinvestering, som ikke alle har råd til. Men virksomheden 21-5, giver faktisk en unik mulighed med deres helt unikke koncept, for at få sin egen feriebolig i sydspanien. Hvis det fanger din opmærksomhed, kan du se mere på 21-5’s hjemmeside.

21-5’s feriebolig koncept giver dig faktisk mulighed for, at eje mere end en feriebolig i sydspanien. De giver dig mulighed for, at være medejer af hele 5 feriebolig verden over. Inden du bliver helt forvirret, så lad mig forklare dig, hvordan det fungerer. Som navnet antyder, så er man i alt 21 familier, som tilsammen ejer disse 5 ferieboliger. Det vil sige du betaler en fast månedlig ydelse for, at eje disse 5 boliger sammen med de andre familier. Så ud over du får din egen feriebolig i sydspanien, får du også en tilsvarende lækker feriebolig, 4 andre attraktive steder i verden. Det kunne f.eks. være New York, Frankrig eller Italien. Denne måde, at købe feriebolig på kaldes deleøkonomi og hvis du har erfaring med det, vil du helt sikkert kunne se fornuften i det, allerede nu. Men deleøkonomi er stadig et relativt nyt fænomen, som ikke alle helt forstår værdien i. Derfor forsøger jeg, at forklare nærmere i dette blogopslag, hvordan 21-5’s koncept helt præcis virker og hvad du får ud af det.

Få 5 ferieboliger for 1 ferieboligs værdi

Måden det fungere på er, at alle 21 familier køber en andel af de 5 ferieboliger, ved et indskud og en fast månedlig ydelse. Så strengt talt betaler du mindre end, hvad én af boliger ville koste alene og kommer til at være med ejer af hele 5 ferieboliger. Den faste månedlige ydelse dækker over en lang række ting. Det er ting som vedligeholdelse af ferieboligen, så springer der et vandrør eller falder der en tagsten af taget, så er det alt sammen dækket. Ydermere, er ejendomsskatter og forsikring også med i de månedlige udgifter. Alt dette er med til at gøre du som ferieboligejer, kan læne dig tilbage og bare nyde du ejer 5 ferieboliger.

Så er det lige pludselig ikke så urealistisk, at få den feriebolig i sydspanien. Derudover får du også lige 4 andre ferieboliger, du kan besøge året rundt. Alle 21-5’s ferieboliger har gode beliggenheder, som du også kan se på deres hjemmeside. Og de har et booking system der gør du er sikker på altid, at få din feriebolig i den uge du gerne vil eller den næstbedste uge. Med andre ord, har du bestilt ferie i uge 30 vil du altid være garantere ferie i uge 29,30 eller 31 i en af de 5 ferieboliger.