Min faste restaurant Gammel Kongevej

restaurant gammel kongevej

Verden er sjov nogle gange. Særligt når de bedste ting sker helt tilfældigt. Du kender vel godt de der situationer, hvor en plan eller et projekt er ved at ryge i skralderen, fordi det hele ser sort ud. Men alligevel beslutter du dig for at gennemføre, og så er det det bedste, der nogensinde er sket. Når sådan noget sker, kan jeg ikke lade være med at tænke, at der er noget overnaturligt, der bestemmer over os. Måske er det tilfældighed, men måske er det skæbnen, og måske er der noget andet, der har magten over os. Uanset din religiøse overbevisning så må du ikke kunne benægte, at du har prøvet en lignende situation.

Jeg fandt min faste restaurant Gammel Kongevej på sådan en helt tilfældig måde. Og det, der er sjovt, er, at det lige så godt ikke kunne have været sket. Faktisk var det lige før, at jeg ikke var gået ned ad Gammel Kongevej den dag, og så havde jeg selvfølgelig ikke fundet denne skønne restaurant Gammel Kongevej.

“Lad os bare mødes ved Vesterport”

Og hvordan skete det så lige, at jeg helt tilfældigt fandt min faste restaurant Gammel Kongevej? Ja, dengang var det jo ikke min faste restaurant. Det er ca. to år siden nu, og historien er egentlig meget sjov og lidt kliché, når du først hører den. Så nu skal jeg nok komme til historien!

Det, der skulle have sket, var, at jeg skulle på date. Jeg skulle på blind-date for at være mere specifik. Min allerførste blind-date for at blotte mig helt. Og jeg kan love dig for, at jeg ikke var begejstret ved tanken.

Jeg havde fået besked om, at min date og jeg skulle finde en restaurant Vesterport. Vi skulle altså mødes ved Vesterport og så dernæst finde en restaurant i nærheden, en restaurant nær Hovedbanegården eller en restaurant ved Det Ny Teater. Noget i den stil. Måske havde vi også endt på min faste restaurant Gammel Kongevej. Men noget siger mig, at vi nok ville have fundet den nærmeste og hurtigste løsning.

Den bedste gåtur ned ad Gammel Kongevej

Nå, men det der så i virkeligheden skete, var noget helt andet. Først og fremmest blev jeg selvfølgelig brændt af på min første (og sidste) blind-date. Jeg tror, at jeg stod der i omkring 40 minutter, og det var altså i november måned. Så efter de +/- 40 minutter besluttede mit sørgelige jeg mig for at gå en tur ned ad Gammel Kongevej i regnen. Præcis ligesom i film.

Ja, præcis ligesom i film. Præcis ligesom i film blev min sørgelige dag lige pludselig til den allerbedste. Det blev min første rigtig gode kærlighedshistorie, og den startede på min faste restaurant Gammel Kongevej.

Jeg gik mig altså en god tur i regnen, men da jeg nåede ned til Planetariet efter at have været rundt om Hovedbanegården et par gange, var mine fødder efterhånden blevet godt våde. Jeg frøs, og jeg havde ondt af mig selv. Så da jeg så denne restaurant Gammel Kongevej, skulle jeg da lige trøstes med en kop varm kakao med flødeskum.

Det var den bedste beslutning at gå ind på denne restaurant Gammel Kongevej. For der mødte jeg en fantastisk mand, der sad alene med sin avis og sin kop kaffe. Da han så min våde og ynkelige silhouet træde ind på denne restaurant Gammel Kongevej, kunne han åbenbart ikke stå for det. Så selvfølgelig skulle han da lige hen og høre mig, hvordan det kunne være, at jeg var blevet brændt af. Endnu engang kan jeg kun sige, at det var præcis ligesom i film.

Jeg er overbevist om, at det har været skrevet i stjernerne, at jeg skulle gå ind på denne restaurant Gammel Kongevej. Og nå ja, forresten så hedder denne restaurant Gammel Kongevej Cassiopeia. Så må du selv tænke dig til, hvorfor denne restaurant Gammel Kongevej er blevet min faste restaurant.