Bolcher med logo

En gruppe mennesker som sidder med computere på bordet.

Jeg var for nyligt ude til en konference i Crowne Plaza Copenhagen Towers. Jeg elsker generelt, at være til konferencer, fordi der altid er god stemning, og så får man snakket med en masse interessante personer med noget på hjertet. Men denne gang gjorde jeg mig en interessant betragtning: Stort set samtlige af virksomhederne havde bolcher med logo på stående ved deres stand – altså bolcher med deres eget firmas logo. Da jeg kom hjem, havde jeg i hvert fald lommerne fulde af tomme bolchepakker, hvorefter jeg kunne opsummere, hvor jeg havde været henne i løbet af konferencen.

Bolcher med logo er et smart marketing-trick

Efter jeg havde været til konferencen, gjorde jeg min chef opmærksom på, at vi som indretningsarkitekter også skulle have lavet nogle bolcher med vores eget logo på. Inden vi havde set os om, tog vi kontakt til nogle, som var eksperter inden for fremstilling af reklameslik. Den næste måned havde vi allerede fået vores første parti af bolcher med vores eget logo på, og dem bruger vi nu altid, når vi er ude hos kunder og samarbejdspartnere. Sætningen: “Værsgo og tag et bolche” er noget som vi efterhånden siger i flæng på arbejdet, når vi får gæster på besøg. Ydermere er det jo også bare altid rart, at kunne tilbyde noget sødt til ens samarbejdspartnere.

Vores lækre kontor

Folk, som følger min blog, ved, at jeg arbejder som indretningsarkitekt her i København. Det er et arbejde, som jeg er utrolig stolt og glad for. Vi er kun omkring 12 på arbejdet, og derfor sidder vi på et mindre hyggeligt kontor i indre by. Kontoret er minimalistisk men også hyggeligt indrettet – de gamle hanebånd er eksempelvis synlige og vinduerne er sprossede. Nogle gange kan vi finde på at tænde stearinlys, og ellers indstille lyset til at være dæmpende. Dette giver en meget hyggelig og rolig atmosfære.

Når vi får kundebesøg, så bliver vores kontorer altid komplimenteret. Det ville jo næsten også være lidt sjovt, hvis vi som indretningsarkitekter, ikke havde indrettet vores eget kontor på en flot og original måde. Løbende ændrer vi også på indretningen, hvis der eksempelvis er nogle, som tilfældigvis finder nogle lækre møbler i en genbrugsforretning eller lignende.