Hvor er det bare smart med et online tilmeldingssystem!

online tilmeldingssystem

Til tider føler jeg lidt, at jeg lyder som min mormor. Jeg glemmer aldrig dengang, jeg skulle lære hende at sende en SMS, og hun udbrød “Hvor er det bare smart!” Sådan cirka tre timer senere, for det var så lang tid, det tog at lære hende at sende en af sted på egen hånd. Så selvom jeg elsker min mormor mere end noget andet, så bruger jeg af princip aldrig udtrykket “Hvor er det bare smart!”

Her er jeg så. Jeg har lige taget mig i at lave en overskrift, hvor der står “Hvor er det bare smart med et online tilmeldingssystem!” Og ja, jeg har skam været ved at trykke på Backspace flere gange, siden de forbudte ord viste sig på skærmen. Men jeg har besluttet mig for at lade dem være. For det er i sandhed smart med et online tilmeldingssystem. Og det online tilmeldingssystem, jeg netop er blevet introduceret for, fortjener i den grad ordet “Smart”. Det online tilmeldingssystem, jeg netop er blevet introduceret for, hedder Conference Manager.

Et online tilmeldingssystem er en gave til eventplanlæggeren

Den egentlige grund til, at jeg har tilladt mig at bruge ordet “Smart” om et online tilmeldingssystem, er, at jeg – hånden på hjertet – aldrig har hørt om det før. Ordene er jo som sådan ikke fremmede for mig, men nej, jeg anede ikke, hvad det var, før nu.

Et online tilmeldingssystem kan gøre dit – og mit- liv som eventplanlægger meget, meget nemmere. Jeg er selv eventplanlægger i mindre grad. Det vil sige, at det ikke er min beskæftigelse som sådan, men det er en af mine mange arbejdsområder på jobbet. Jeg er ansvarlig for at arrangere de konferencer og events, vi afholder, og det er mit ansvar at sørge for at få alle tilmeldt samt få alle til at evaluere efterfølgende. Det er kun nogle af de ting, der hører med mit ansvar for eventplanlægning.

En gave til mig og alle mine kollegaer

Efter jeg har stiftet bekendtskab med dette online tilmeldingssystem, er mit liv i sandhed blevet meget lettere. Jeg bruger meget mindre tid på eventplanlægning, end jeg gjorde før, og det frigiver bare så meget tid til andre opgaver.

I min virksomhed har vi netop indgået en aftale med Conference Manager, som er udbyder af dette online tilmeldingssystem. Efter vi har sat gang i det, foregår det hele automatisk via vores egen hjemmeside, hvor alle medarbejdere selv kan melde sig til de enkelte events samt bestille mad og evaluere dagen efterfølgende.

Med dette nye online tilmeldingssystem er min titel som eventplanlægger næsten blevet overflødig. Det online tilmeldingssystem står nu for mere eller mindre al eventplanlægning. Og selvom jeg elsker eventplanlægning og alt, hvad der hører med, så gør det mig faktisk slet ikke spor. Tid er nemlig i den grad en knap ressource, og nu kan jeg bruge den andetsteds.