Smukke designs fortjener smukke giner

gine

I min fritid går jeg op i mode og indretning. Det ved I alle sammen. Men det er ikke det eneste, jeg går op i. Og det at udnytte pladsen i et hjem bedst muligt er ikke det eneste, jeg er god til. Jeg plejer at være enormt ydmyg omkring mine designs, men nu er det efterhånden tid til, at jeg står frem. Jeg er faktisk ret god til at tegne. Og jeg er god til at sy. Derfor har jeg for nyligt købt mig min første gine. Du kan selv finde dig en gine via denne hjemmeside: https://www.manneq.com/giner/.

Ved siden af karrieren skal der være plads til en hobby

Det ville jo være perfekt, hvis din karriere VAR din hobby! Men faktum er, at mit job også er min hobby. Jeg har bare flere hobbyer. Og nogle af dem brænder jeg mere for end andre, og derfor er det ikke alle mine hobbyer, jeg drømmer om at udøve hver eneste dag.

Faktum er nu også, at jeg elsker at tegne, og jeg elsker at sy. Selvom jeg ikke skal være designer eller i det hele taget har intentioner om at sælge mine designs, så bruger jeg meget tid på at fordybe mig i det enkelte design. Derfor er der også nogle af mine designs, som jeg er mere stolt af end andre. Og selvom jeg ikke har intentioner om at gøre en karriere ud af det, så er der nogle af mine designs, som jeg gerne vil vise frem. Derfor har jeg for nyligt købt en gine. Jeg har faktisk ikke bare købt én gine – jeg har købt fire forskellige giner indtil videre. For siden jeg købte min første gine, har jeg kun været endnu mere inspireret og motiveret for at tegne og sy endnu mere.

Kun mine bedste værker må få en gine

Nogle ville måske kalde det stolthed – men jeg kalder det at være selvkritisk. Jeg vil nemlig kun vise de designs frem, som jeg er rigtig stolt af. Derfor må kun mine allerbedste designs få sig en gine. Alle de middelmådige bliver gemt væk, og alle fiaskoerne ryger i skraldespanden. Sådan er det bare.

Når det så er sagt, så kan jeg godt finde ud af at være stolt af de designs, jeg bør være stolt af. Af samme grund har jeg valgt at købe mine giner hos ManneQ. For mine allerbedste designs er faktisk ret gode, og smukke designs fortjener smukke giner. Derfor har mine allerbedste designs fået sig hver deres smukke franske gine fra ManneQ. En fransk gine er lidt mere elegant, klassisk og detaljeret end en almindelig gine. Disse franske giner får kun mine designs til at se endnu smukkere ud.

Der er kun ét problem med, at min interesse for at tegne og sy kun er blevet større, efter jeg fik købt mig disse giner. Problemet er, at jeg kun er ved at blive bedre. Det vil sige, at jeg får færdiggjort flere og flere designs, som jeg er stolt af. Kan du se, hvor jeg vil hen med det her? Jeg bliver jo snart nødt til at sælge nogle af disse designs. Hvis ikke jeg får gjort det, vil hele mit hjem snart være fyldt med giner.