Følg med på moden med denne

Med så meget udvikling i de sociale medier, hvor der kommer nye og innovative måder at fremme produkter på, så handler det tit om at være med på moden. Ikke kun for virksomhederne med deres måde at markedsføre dem selv og deres produkter på, men også unge og ældre med måden de går klædt på, hvilke smag i øl/vin de har, eller hvilke film de kan lide at se. Der er meget der handler om at være med på moden nu til dags, hvor man kan følge en masse influencers som laver opslag på diverse sociale medier omkring alt fra A til Å. Og hvis der er EN ting som influencers elsker, så er det produkter som har et stilrent look. Derfor elsker de Hipstory.

Få de flotteste plankeborde med Hipstory

Har du ikke hørt om Hipstory før, så er det næsten på at tide at du gjorde det nu. Plankeborde er blevet ret moderne i løbet af årene, hvor de efter en masse eksponering i de sociale medier hos influencers samt andre kendte personer, er blevet ret så populære blandt alle andre om følger dem her.  

Et plankebord hos Hipstory bliver håndlavet helt fra bunden for nemlig at sørge for at kvaliteten bliver bevaret igennem hele produktionen. Det hele starter med træ der kommer fra Sverige, som så kommer igennem en behandlingsproces. Det spektakulære ved Hipstory er, at de laver bordene efter mål, som DU giver dem. Når de modtager træet fra Sverige, bliver det skåret til efter lige netop de mål. Herefter bliver det slebet, malet og olieret så den i sidste ende får en lang holdbarhed. 

Få et helt unikt plankebord 

Hos Hipstory er alle deres borde helt unikke. Det kan man tillade sig at sige, da alt træ man modtager ligner noget forskelligt, og da de bygger det hele op fra bunden samtidig med at holde fast i de mål som man giver dem. På den måde kan man være sikker på at man ender med et unikt produkt hver gang, og at ingen andre rent faktisk har det HELT samme bord som dig. Så hvis du har lyst til at skille dig lidt ud af mængden men alligevel ikke, så smut ind på Hipstory og tag et kig på deres pæne plankeborde.