Lej et fadølsanlæg og hold et brag af en fest

Øl

Der er mange ting der skal spille når man skal arrangere en fest, hvad end det er fødselsdage, bryllupper eller noget helt tredje. Det kan være alt fra leje af musik, leje af service samt leje af borde og stole – men hvad med leje af fadølsanlæg? Ved at leje et fadølsanlæg giver det dig mulighed for at nyde den store dag endnu mere uden at skulle bekymre dig om hvorvidt dine gæster har noget i glasset.

Nyd din fest og lad andre stå for det praktiske

Det er ærgerligt at holde fest når alt det praktiske overskygger alt andet. Derfor er det en glimrende idé netop at outsource nogle af de mere tidskrævende opgaver til andre som kan lette byrden fra dine skuldre på den vigtige aften. Her er udlejning af diverse ting, heriblandt leje af fadølsanlæg, en nem måde at slippe for bekymringerne og blot læne dig tilbage og nyde dit selskab.

Hvordan foregår udlejning af et fadølsanlæg?

Der er forskellige måder hvorpå leje af fadølsanlæg fungerer, alt efter hvilken leverandør man vælger. Personligt foretrækker jeg selv Platan, som er et udlejningsfirma der leverer tjekkisk øl til fornuftige priser. Udover at prisen er medgørlig så er servicen ligeledes i top, da Platan øl står for at levere og opsætte anlægget samt sørger for at fadølsanlægget fungerer inden gæsterne ankommer. Samtidig sikres det også, at alt er som det skal være og at der ikke pludselig kommer uventede udfordringer med anlægget.

Festlige selskabslege med øl

Ved leje af fadølsanlæg, giver det også rig mulighed for at sætte gang i en række selskabslege som inkluderer netop øl. Én af legene som kan få dine gæster op af stolene, er beer pong. Beer pong kræver blot at du har et bord, 12 plastikkopper samt en bordtennisbold – og så selvfølgelig en masse øl.

Sæt 6 plastikkopper på hver side af bordet i en trekantet form (ligesom i bowling) og fyld øl i alle glassene. Dernæst laves der hold med 1-3 personer pr. hold som på skift skal forsøge at ramme bordtennisbolden i modstanderens kopper. Rammes én af kopperne med øl, skal modstanderne drikke øllen i koppen, som herefter fjernes fra bordet. Spillet fortsætter indtil alle kopper med øl er blevet ramt.