En snorkeskinne kan løse dine snorkeproblemer

Engang var snorken bare noget, som man måtte lære at leve med. Det var ofte både generende for den snorkende og ægtefællen. I dag er der ingen undskyldning for ikke at få løst problemet, da man kan få en snorkeskinne, som gør, at du ikke længere snorker.

Derfor snorker vi?

Mange snorker, fordi de har søvnapnø, som betyder, at de aldrig kommer ned i den dybe søvn. Hvis du lider af det, har du sikkert oplevet at vågne om morgenen og stadigvæk være træt. Hvis du gaber i løbet af dagen, og du ved, at du snorker hver nat, fordi din partner siger det til dig. Så er der en god sandsynlighed for, at du lider af søvnapnø, og du bør blive tjekket med det samme.

Andre snorker simpelthen bare, fordi det er en helt normal ting at gøre. Men uanset hvad din grund er, så er det relativt let at gøre noget ved i dag. Så både for din og din partners skyld, bør du kigge nærmere på en snorkeskinne.

Disse personer kan få gavn af en snorkeskinne:

  • Folk der snorker pga. søvnapnø.
  • Folk der snorker og generer deres partner.
  • Hvis du vågner uoplagt hver morgen. Så bør du blive undersøgt, om du fejler noget.
  •  

Sådan behandles snorken med en snorkeskinne

Din tandlæge kan hjælpe dig med at finde ud af, hvorfor du snorker. Snorken opstår pga. din kæbe, og her kan de lave en snorkeskinne, som gør, at du mindsker eller stopper med at snorke.

De starter med at skanne din kæbe for at danne sig et overblik over, hvad grunden til din snorken er. Herefter foretager de en pusteprøve for at måle, hvor langt din kæbe skal frem, før du holder op med at snorke.

Med disse tiltag kan de mindske eller helt fjerne din snorken. Der er ikke længere nogen grund til at blive sur på din partner eller have dårlig samvittighed over at snorke. For du kan blive behandlet hos din tandlæge, hvis du fortæller dem om dit problem. Det er alle pengene værd.