Sifon flasker kan andet end at lave flødeskum

Sifonflaske

Det vil være en skam, hvis du købte en sifonflaske og så kun brugte den til at lave flødeskum. Flødeskum er dog et godt sted at starte for mange, så de kan finde ud af, hvordan en sifonflaske virker.

Men efter noget tid skal du kaste dig ud i at lave andre ting med den.

Hvad gør en sifonflaske unik?

Du kan få flere forskellige typer, men det den giver luft til dine retter. Så hvor du i gamle dage ville bruge lang tid på at lave en mousse, så kan du ved hjælp af en sifonflaske skabe den på ingen tid. 

Af samme grund bliver den også brugt til alle mulige andre retter og drinks. For når du tilsætter luft til retter og drinks, så vil det få en langt bedre konsistens. Det vil føles, som om at du snyder, når du laver mad på denne måde.

Den kan bl.a. bruges til følgende:

  • Mousser
  • Dressinger
  • Saucer
  • Drinks

Ja, den kan bruges til alle retter, hvor du skal lave skum. Hvis du har undret dig over, hvorfor maden føles mere lækker på en dyr restaurant i forhold til i dit køkken, så er det grunden. 

Skab dit eget gourmetkøkken

Om du vil lave desserter eller en bedre sauce, så kan det lade sig gøre, når du køber en sifonflaske. Retter som du aldrig kunne få til at smage på samme måde, som den ret du fik ude, vil pludselig smage ens, fordi du benytter dit nye yndlingskøkkenredskab.

Så hvis du er træt af, at din mad ikke er ligeså lækker, som det du fik ude, så er det her din løsning og du bør anskaffe den med det samme.

Mange af de opskrifter, du i dag finder i de mange kokkeprogrammer, er også skabt med udgangspunkt i, at du har det helt rigtige udstyr.

At du så også kan lave verdens bedste flødeskum, virker kun som en fordel. På den måde kan du skabe de retter, som du altid har ønsket dig at lave.