Ondt i ryggen? Prøv osteopati

Osteopati Frederiksberg

Mange danskere har ondt i ryggen og selvom de har været i behandling i årevis, kan de ikke finde ud af, hvad der er galt med dem. Hvis du er nået til et punkt, hvor du nærmest har prøvet alt, uden at noget virker, så kan du prøve osteopati på Frederiksberg

Her har man fokus på hele kroppen og nogle gange ville dine rygsmerter skyldes, at din krop ikke længere er i balance. Det kan en osteopat hjælpe med.

Osteopat Frederiksberg

Der findes en række forskellige udbydere inden for osteopati, som du kan benytte, hvor vi er en af dem.

Det gode ved vores klinik er, at vi har fokus på hele mennesket. Vi starter med at finde ud af, hvad dine symptomer er. Ofte vil du have ondt andre steder end i ryggen, så det er vigtigt at starte med at have en samtale, så vi kan opdage alle dine problemer.

Når vi har fundet ud af det, kan vi nu gå videre og undersøge selve dit bevægelsesapparat. Folk med ondt i ryggen har store problemer med at bevæge sig. Nogle gange skyldes dette, at man har problemer med sine organer, som kan presse de forkerte steder. Alt det er noget, som man gennemgår allerede inden for de første par gange.

Behandling og livsstilsændring

Da du skal fokusere på hele din krop, er det ofte en god idé at kombinere behandlingen med også at få styr på stress og generelle livsstilsproblemer. Vi vil anbefale, at du har en sund nærende kost og dyrker motion.

For mange kan det dog være svært at dyrke motion, når de har ondt i ryggen, men her vil vi anbefale, at du starter med at gå nogle lange ture. Det behøver ikke være svært at dyrke mere motion.

Gennem behandlingen får man genskabt din korrekte funktion i kroppen. Oftest ville disse øvelser være nok til, at du stopper med at have ondt i ryggen, eller i hvert fald mindsker dine rygproblemer gevaldigt.

Hvis du er træt af at blive kastet rundt fra læge til læge, som ikke kan fixe din ryg, kan du kombinere lægernes behandling med osteopati.