De bedste påskegaver 2021

påskeæg som firma påskegave

Foråret nærmer sig og dermed også den hyggelige påsketid. Derfor er det igen blevet til til at vælge årets påskegaver 2021. Det store spørgsmål er så om dine medarbejdere skal have det samme som sidste år eller om du vil imponere og forkæle dem med nye og eventuelt alternative påskegaver. Læs og få tips til at vælge de bedste påskegaver i 2021. 

Anderledes firma påskegaver

Den nemme løsning, når man skal vælge en firma påskegave, er altid at vælge påskeæg til medarbejdere. Det er en forholdsvis billig gave, som de fleste vil blive glade for. Der er dog ingen grund til altid at gå efter den nemme løsning! Der findes nemlig et bredt udvalg af alternative påskegaver, som dine ansatte vil blive mindst lige så glade for. Nogle virksomheder giver f.eks. vandflasker i flotte forårsfarver. Dette er en praktisk gave, som medarbejdere kan bruge meget. Derudover sender det også et bæredygtigt signal, fordi det opfordrer medarbejdere til at droppe engangsplastikflasker. Denne gave er også et sundt alternativ til det traditionelle chokolade påskeæg. 

Imponer med påskegaver fra de største brands

Når man skal vælge firma påskegaver, så kan man både vælge gaver fra mere eller mindre ukendte brands og fra nationalt kendte brands, som Royal Copenhagen, Summerbird eller Lakrids by Bülow. Hvis gaven skal være spiselig, så vælg eksempelvis traditionelle chokolade påskeæg fra Magasin eller Summerbird, eller gå efter mere moderne brands som de flotte Xocolatl påskeæg eller chokolade med anderledes smage fra Simply Chocolate. Hvis du derimod er på udkig efter en ikke-spiselig påskegave, så overvej en klassisk og tidsløs Kaj Bojesen kanin eller det søde lam “Lambert” fra Hoptimist. Der findes også et stort udvalg af smukt og elegant påskepynt af porcelæn, bl.a. fra Royal Copenhagen og Hammerhøi.   

Vælg selv firma påskegaver

Som noget nyt tilbyder firmagavernu.dk også vælg selv påskegaver, hvor medarbejdere selv kan vælge deres påskegave. Som virksomhed vælger du selvfølgelig selv hvilke gaver, som medarbejderne skal kunne vælge mellem og hvor meget gaverne skal koste. Vælg selv firmagaver har længe været en succesfuld tradition for firmajulegaver, så hvorfor ikke bruge samme koncept til firma påskegaverne?