Balayage og striber i København

Farvning af hår

Hvis du leder efter en frisør, der laver naturlige professionelle balayage og striber, så er Hair By Kant lige noget for dig! Hair By Kant er en grøn frisør som har en central placering midt i København. Hair By Kant tilbyder en lang række ydelser indenfor stribe-verdenen. Udover det, så tilbyder Hair By Kant også en grundig snak om din striber og highlight ønsker, og prøver så vidt muligt, at gøre dine ønsker til virkelighed.

Hvad er striber?

Der findes et hav af forskellige former for stribe teknikker. Du har sikkert hørt om teknikkerne, lyse striber, balayage, baby highlights osv. Formålet med striber og highlights er at skabe et mere naturligt resultat, som skal være med til at give ens hår et frisk og afslappet look. Det kan være svært at finde lige præcis den stribe teknik, som vil være perfekt til en, derfor tilbyder Hair By Kant selvfølgelig en længere dialog, hvor de kan dele deres erfaring med, som har haft lignede ønsker.

Hvad er balayage?

Balayage  er en fransk frihånds stribe teknik, hvor frisøren maler den udvalgte farve ud i håret og en smule tilfældigt. Dette giver et køligt og naturligt look, uden der bliver farvet alt for meget af ens hår. Frisøren vil typisk male udgroningen med den udvalgte farve. Dette skaber en længerevarende effekt, som vil kunne ses i takt med, at håret gror ud.

Hvem er Hair By Kant?

Hair By Kant er en grøn frisørsalonen som ligger i København på Skindergade. Hair By Kant går op i sundt hår og at levere et produkt af høj kvalitet. Alle deres frisører har en årrække af frisør erfaren og samtidig også en langvarig frisør uddannelse. Dette giver dem redskaberne til at yde den høje kvalitet og service, som de selv stræber efter. Inde på deres hjemmeside kan du læse mere om Hair By Kant og deres historie samt deres ydelser. Du kan også skrive til dem, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker professionel konsultation, hvorfra I sammen kan snakke om dit behov og finde den behandling, som vil være perfekt for dig!