Danish design smykker, du bare må eje

Drømmer du om nye smykker, der komplimenterer ethvert outfit? Med nøje udvalgte Danish design smykker kan du få nogle smykker, der passer perfekt til den klassiske og minimalistiske skandinaviske stil. Smykkernes elegante design vil desuden gøre dem velegnet til både hverdag og fest. Der er dog mange forskellige smykker at vælge i mellem, og derfor får du her nogle gode råd om hvilke Danish design smykkebrands, som du bør være på udkig efter. 

Georg Jensen smykker 

Man kan ikke tænke på Danish design, uden også at tænke på Georg Jensen smykker og boliginteriør. Georg Jensen er Danish design i verdensklasse. Selvom smykkerne nok er fra din mormors tid, så er de lige så moderne og smukke i dag, som de var dengang. Georg Jensen sætter nemlig en ære i at skabe tidløst design, som kan gives videre fra generation til generation. Smykkerne formår på simple og elegante måder at vise både ædelsten og ædelmetaller fra sin bedste side. Georg Jensen smykker er dansk design, når det er bedst! 

Frederik ix smykker

Langt fra alle Danish design smykker har eksisteret i lige så lang tid som Georg Jensen. Et af de nyere, trendsættende dansk design smykkebrands er Frederik ix smykker. Disse smykker er iøjnefaldende og samtidig elegante smykker til moderne kvinder. Smykkernes design er inspireret af forskellige historiske perioder, så du næsten kan føle dig kongelig, når du bærer smykkerne. Frederik ix smykker er desuden fremstillet af 100% genbrugt rhodineret eller guldbelagt sterling sølv og natursten. Smykkerne er tilmed designet til at være unisex, så dig og din kæreste kunne gå med samme smukke statement ring.

Birdie smykker

Hvis du ikke har hørt om Birdie smykker – eller også kaldet By Birdie smykker, så er de bestemt værd et kig. Ligesom Frederik ix smykker har de fundet inspiration i de kongelige – især fra det britiske kongehus. I modsætning til Georg Jensen smykkernes minimalistiske design, så har disse smykker et mere iøjnefaldende design. Smykkernes design er en perfekt balance mellem det rå og det feminine. Birdie smykkerne kendetegnes desuden ved at de er fremstillet af sort oxyderede sølv med smukt guld.