Turen går til Sydafrika

zebra

Som jeg skrev tidligere på måneden, så overvejede jeg flere valgmuligheder i forhold til den kommende vinterferie. Det endte sgu med at blive en rejse til Sydafrika sammen med Maya!

Turen kommer til af bestå af safarai, afslapning, badning, kulturelleoplevelser, gak og løjer! Det bliver pisse fedt. Det er faktisk endt ud i, at vi bestilte vores safari rejse hos Nyati.dk. Valget gik på deres luksussafari ved Nyati resort lodge, hvor der er mange spændende oplevelser inkluderet.

Du kan se deres Sydafrikarejser her: https://nyati-safari.dk/sydafrika-rejser/

Vores rejse med dem til sydafrika indkludere:

  • Safaritur i åbne biler med mulighed for at opleve the big 5 i Kruger National Park
  • Natsafari ved solnedgang og natten, hvor vi har mulighed for at opleve andre typer dyr
  • Bushvandring med breakfast og fed udsigt
  • Besøg i en lokal afrikansk landsby, hvor vi kommer ind under huden på deres kultur
  • Udflugt til Drakensbjergene med skøn udsigt
  • Golf range

Det er kun standardpakken, vi har yderligere opgraderet med bl.a.: luftballon, flodsafari og ferskvandsfiskeri.

Højdepunktet i Sydafrika

Jeg glæder mig enormt meget til, at opleve the big 5, som er en af mine store drømme. Det bliver helt sikkert højdepunktet på vores rejse til Sydafrika.

Til jer der ikke ved hvad the big 5 er, så er det de største eller rettere de dyr, som er anset blandt jægere til at være de farligste. Leoparden er jo nødvendigvis ikke den største, men er blandt de 5. På listen finder man også næsehornet, løven, bøflen og elefanten.

De fleste glæder sig nok til at se leoparden eller løven, da de jo er flotte og æstetiske dyr. Jeg glæder mig derimod allermest til at se næsehornet, der på trods af dets størrelse faktisk kan være et sjældent syn på safari rejser. Der er nemlig mange krybskytter, som er på jagt efter den på grund af dets horn. Deres horn anses nemlig for at være magisk blandt nogle religioner i Kina, og de går derfor til enorme pengesummer på det sorte marked.

Det er derfor på min bucket liste, at opleve dette fascinerende dyr inden, at den uddør. Det hvide næsehorn  er der fx kun en håndfuld tilbage af i verdenen, hvilket virkelig af en skam!

Det bliver selvfølgelig en fornøjelse at opleve alle dyrene på vores safariture, for selvom man måske har set de fleste af dem i zoologisk have, så er det jo noget andet i naturen. Jeg håber på at opleve en ”jagt”, hvor vi ser et rovdyr nedlægge et bytte.

Safari med Nyati

Jeg glæder mig til at komme derned, både jeg og Maya er mega spændte! Vi var ude hos Nyati-safari, der holdte et rejseforedrag omkring deres ture til Afrika. Jeg synes det var en fantastisk mulighed, fordi jeg og Maya fik et godt indblik i de forskellige oplevelser, som vi kan sammensætte vores rejse ud fra.

Nu har vi selvfølgelig ikke været afsted endnu, men jeg kan da varmt anbefale at tage et smut forbi deres rejseforedrage inden, at man booker en rejse.

Indtil videre har vi fået en god service, og er spændte på at se, hvad deres Nyati Safari Lodge byder på.