Tre indretningstrends i 2020

moderne boligindretning

Trænger dit hjem til at få et friskt pust med en ny indretning? Ved blot at ændre indretningen af dit hjem kan det føles som om, at du har fået et helt nyt hjem. Dette er med til at gøre dit hjem et et rart sted, som du gerne vil opholde dig i. Samtidig giver det dig mulighed for at få glæde af tidens nyeste indretningstrends. Her er tre indretningstrends, som du absolut må følge i 2020. 

Fokus på kvalitet og funktionalitet

En af de store trends i 2020 er fokus på kvalitet, minimalisme og funktionalitet. Det er tid til at få ryddet eller udnyttet sig mere af gode opbevaringsmuligheder, så hjemmet fremstår minimalistisk. Du kan for eksempel gemme nogle ting væk ved at købe en seng med opbevaring fra norliving. Når du vælger møbler og boliginteriør i 2020 bør du vælge høj kvalitet møbler ud fra både deres funktionalitet og design. 

Feng shui indretning

I 2020 er Feng Shui indretning også blevet populært. Dette ældgamle designprincip handler om harmonisk indretning, hvor der er balance mellem naturen og mennesket. Boliger med denne indretning karakteriseres af masser af naturligt lys, en rolig indretning og planter. Denne type indretning giver dig et roligt og afslappende hjem, der kan bidrage til mindre stress. 

De blå og beige nuancer

En af de helt store farvetrends i 2020 er blå farvenuancer. Blå er af flere blevet kåret som årets farve. Dette hænger sammen med, at vi i større grad ønsker at bringe naturen ind i vores hjem, og derfor også naturens farver. De flotte blå farver sender tankerne hen til det smukke, blå hav og den fine, blå sommerhimmel.

En anden meget populære farve til boligindretning er beige. I 2020 vil vi i stigende grad se forskellige nuancer af beige i både møbler og tekstiler. Nogle siger endda at beige bliver den nye hvid. Denne smukke farve giver lokalet et blødere udtryk.