Smartphone reparation i København og omegn

Der er mange mennesker der i disse dage ødelægger deres smartphones, det er både Iphones og Android telefoner som går i stykker her og ikke kun den ene. Når ulykken er ude er det altid rart at kunne komme et trygt sted hen og få repareret sin iPhone eller Andriod telefon. Hos https://www.irepair.dk/ kan du nemt og sikkert få fixet din telefon med originale reservedele til mange forskellige typer smartphones.

 

Hos iRepair har jeg selv været nede i butikken med min egen iPhone 8 som fik repareret skærmen efter et større brud, hvor jeg slet ikke kunne bruge skærmen. Selve processen fra da jeg smadre min iPhone 6 skærm til at jeg har en ny velfungerende iPhone var på mindre end 24 timer. Efter bruddet, tog jeg min venindes iPhone 5 og skrev på Google at jeg skulle bruge en reparation hurtigt og akut, her fandt jeg så iRepair, som både befinder sig i Valby og i Helsingør. Fik hurtigt og nemt udfyldt en formular men valgte at ringe til dem lige efter, og blev fortalt jeg blot skulle komme forbi så skulle de nok reparere den med det samme.

 

Fantastisk service Hos iRepair Valby  

 

Det var en fantastisk service der sat for døren, da jeg træder ind i iRepair valby, flotte lyse lokaler og et stort smil på medarbejderen bag disken, som kigge op fra sin igangværende kunde, og nikker anerkendende til mig, som i at han har set jeg er kommet. Da det bliver min tur bliver der hurtigt sat den helt store reparation i gang på stedet, og han kigger på den i 3 min, inden han går videre ind til reparatøren som sidder lige bag ved og knokler med en anden telefon, men da den først skal hentes om et par timer, tager han min telefon ind med det samme og skifter skærmen med en original skærm fra Apple, grade A.

 

Så alt i alt er det super fedt, at jeg på blot 30 min kan få min telefon igen, efter at have den indleveret hos iRepair. Alle mine varmeste anbefalinger skal gå til iRepair og deres team i Valby og jeg er sikker på at det hold i helsingør er lige så professionelle og skarpe som dem i Valby.