CRM e-bøger kan løfte din forretning

skyview crm system

De største udfordringer i en virksomhed vil altid være interne processer og vidensdeling i forhold til kundehåndtering, projekt- og salgsstyring. At få sat ting i system kan gøre en verden til forskel, og det er her CRM systemer kommer i spil. Et veludviklet CRM system vil give medarbejder et bedre overblik og struktur i deres hverdag, eftersom de får adgang til alle nødvendige informationer.

I et CRM system får de adgang til kundeinformationer, intern viden og ikke mindst et overblik over deres arbejdsopgaver. MEN selvom din virksomhed har et CRM system, så er det ikke nødvendigvis sikkert, at alle får det brugt eller bruger det optimalt for den sags skyld. Vi er vanemennesker, og derfor kan det være svært at vænne os til et nyt program eller browserløsning, som hjælpe os med at håndtere vores udfordringer. Derfor kan det være en fordel at få medarbejdere til at læse en CRM e-bog, så de bliver godt klædt på.

Den gode CRM e-bog

Da jeg selv gerne ville blive bedre til at anvende vores SkyView CRM system på arbejdet begyndte jeg at læse en af deres CRM e-bøger. De har over 15 forskellige e-bøger at vælge imellem, som klæder en godt på til at udnytte det fulde potentiale af et CRM system.

For mig har det altid været svært at danne mig overblikket over alle mine kunder, og hvordan jeg kan prioritere min tid bedst muligt. Efter jeg læse deres CRM e-bog omkring VÆKST gav det mig dog et bedre indblik i hvordan jeg bedst kan prioritere mine kunder ud fra hvornår jeg sidst har hørt fra dem. Derudover jeg også fået et bedre overblik over tidligere udført arbejde, mailkorrespondancer og andre væsentlige informationer fra den løbende kunde dialog. Jeg har eksempelvis fået opkoblet min Outlook mail, så den automatisk trækker dem over til den specifikke kunde i vores system.

Min hverdag er derfor blevet langt mere effektiv, og jeg sparer i gennemsnit faktisk omkring en ½-1 time om dagen på ikke at skulle danne mig et overblik eller finde informationer vedrørende de enkelte kunder.

En god investering

CRM systemer lyder dyrt, men faktisk er det ikke særligt dyrt, da det er skalerbart. Du betaler blot en licens pr. medarbejder, så i takt med du selv vokser vil prisen på din licens også. Det giver selvstændige og mindre virksomheder mulighed for at kunne få alle fordelene til en overkommelig pris. Hos os anvender vi som sagt SkyView CRM, som er et dansk system. Vi er super glade for det, da der er god support, og samtidig er systemet meget intuitivt og brugervenligt. Der er ikke alle mulige fancy funktioner eller overflødigt design, som giver dig hovedpine.

Har du ikke et system endnu, så kan du eventuelt starte med at læse en af deres mange CRM e-bøger og blive klogere på, hvad du kan bruge CRM til.