Skyd sommeren i gang med en ny jerseystof kjole

Jeg har en rigtig stor passion for DIY-projekter i hjemmet og kan godt lide at arbejde med mine hænder. Om det er bagning, madlavning, syning eller maling er jeg klar.

 I dag vil jeg fortælle jer lidt om en af mine helt store hobbyer – nemlig arbejdet med stof og særligt jerseystof. Jeg kan godt lide at sidde og fordybe mig med jerseystof og nål og tråd. Jeg nyder virkelig når jeg har tid at sidde og nørkle med at sy en lækker kjole eller en nederdel. Derudover syer jeg også gerne toppe eller t-shirts i jerseystof. Jeg handler altid hos Stofdepotet og sætter stor pris på deres store kompetencer indenfor vejledning omkring stoffer i en lang række kvaliteter.

jerseystof, blomster

Mit næste projekt er en kjole

Jeg skal til en del arrangementer her hen over sommeren og jeg har et mål om at jeg i hvert fald skal have lavet 2 kjoler i jerseystof. Jerseystof er mit foretrukne stof til kjoler og jeg har haft heldet med mig flere gange før hvor jeg har kastet mig over at lave kjoler med dette dejlige jerseystof. Den ene skal være en blomstret lys kjole af jersey stof, men den anden skal være en kraftig mørkeblå kjole. Begge kjoler i jerseystof men med forskellige udformninger. Den blomstrede skal være uden ærmer, og gå til lige under knæene, men den blå skal være med ærmer og med fald på ryggen, mens den ligeså skal gå til lige under knæene.

Friheden ved selv at skabe tøj

Jeg er helt betaget af den frihed det giver selv at lave tøj og kunne designe det præcis som man ønsker. Når jeg syer med jerseystof eller bomuldsjersey kan jeg helt selv bestemme hvilken retning jeg vil gå med tekstilerne og nogle gange ender jeg også et helt andet sted en hvor jeg regnede med, fordi jeg kan få en anden idé en den oprindelige og projektet kan udvikle sig. Jeg elsker at arbejde med jerseystof og alle de muligheder der er med disse fantastiske materialer. Jeg handler mit jerseystof hos Stofdepotet fordi de har et kæmpe udvalg og en rigtig god service. De får også ofte nye varer hjem, så der hele tiden er spændende kvaliteter på lager.