Nye plakater til hjemmet!

Det er blevet tid til at få noget op på væggene i mit dejlige skønne hjem! For mig er det, at have noget på væggene super vigtigt. Jeg føler hurtigt, at det bliver meget bart hvis ikke der er noget på væggene og jeg synes at vægdekoration i en eller anden grad er med til at danne en stemning i rummet. Jeg skal have købt mig 3-4 plakater regner jeg med. En enkelt til stuen, en til køkkenet, en til soveværelset og muligvis en ekstra til kontoret, hvis jeg lige falder over en der passer ind. Permild-rosengreen har alverdens plakater som jeg helt klart vil anbefale, at I tjekker ud.

Jeg kunne godt tænke mig at få en masse plakater, som fortæller lidt om mig og min kærlighed for Danmark. Jeg er ikke på den måde nationalist, men jeg elsker dansk kultur og synes vi har rigtig meget kulturelt at være stolte over.

Derfor skal jeg selvfølgelig have en Wonderful Copenhagen plakat, som jeg tænker skal stå inde i stuen. Den skal minde mig om dejlige København, som jeg har en stor kærlighed til. Jeg elsker at rejse til andre storbyer, men der er bare ikke noget ligesom København, der har sin helt egen charme. Den næste plakat jeg tænker, at jeg skal have skal være med Carlsberg som tema. Der er mange variationer, så jeg skal lige have besluttet mig for hvilken en af dem det skal være. Carlsberg er jo et af danmarks helt store internationale succeshistorier og det synes jeg kunne være meget interessant at have hængende på min væg.

Den tredje plakat, som jeg helt sikkert skal have er en Tivoli plakat. Tivoli har betydet helt enormt meget for mig. Jeg er kommet rigtig meget i Tivoli som barn, og jeg elsker stadig at komme der den dag i dag. Det er et sted, som er så utrolig smukt og underholdende på samme tid.

 

Den sidste plakat er jeg som sagt lidt i tvivl om. Jeg overvejer om jeg skal få en Louisiana plakat, som jo virkelig oser af kultur. Jeg kommer der alt for lidt, men jeg synes det er et helt fantastisk sted som har mange flotte udstillinger. Jeg kunne også godt finde på, at få en plakat med Zoo. Det er jo et sted man er kommet meget som barn, og som også er noget vi kan være stolte af her i København. Jeg ved dog ikke, om det bliver for meget når jeg allerede har Tivoli.

 

Jeg køber som sagt alle mine plakater hos Permild-rosengreen.dk, da de har et kæmpe udvalg af plakater online og de har lige netop de plakater, som jeg står og mangler.

 

Tak fordi du læste med, og vi ses snart igen! 🙂