Lillestumpen skal forkæles med søde Maileg kaniner

maileg kaniner

Inden du går fuldstændig amok og tænker over, hvilket indlæg du mon har misset, så bare rolig. Jeg er ikke blevet mor. Og jeg er heller ikke gravid. Jeg er dog fundet sammen med T igen, og det er rigtig dejligt, men det er ikke det, som det her indlæg skal handle om. Det her indlæg skal handle om Maileg kaniner. De sødeste Maileg kaniner af dansk design, som jeg faldt for allerede første gang, jeg så dem på Loukrudts hjemmeside. Og dem skal lillestumpen have.

Maileg kaniner inviterer på teselskab

Nå, skal vi så lige få det på plads. Lillestumpen er ikke min, selvom jeg godt kunne overveje at kidnappe hende fra tid til anden. Lillestumpen er min dejlige niece på snart 3 år. Nora elsker at lege med dukker og bamser, og hun er en rigtig pige på det område. Ligesom mig.

Det var helt tilfældigt, at jeg fandt Loukrudts hjemmeside. Når det kommer til legetøj, har jeg virkelig fået øjnene op for at handle på nettet. Der findes enormt meget legetøj online, og så er det endda i helt vild god kvalitet. Det er en kvalitet, du ikke finder i de fysiske butikker, synes jeg. Så skal du i hvert fald være god til at finde de der mindre butikker, hvor legetøjet er lidt mere autentisk. Når jeg bliver mor, vil jeg købe alt mit barns legetøj online. Men det bliver sleeet ikke endnu. Bare rolig.

De søde og skønne Maileg kaniner er indtil videre det stykke legetøj, jeg er faldet allermest pladask for. Måske er det den stemning, der er bygget op omkring hele hjemmesiden. Når jeg besøger Loukrudt.dk, er det næsten som at gå ind i en butik, og det synes jeg er ret imponerende for en hjemmeside.

De søde og nuttede Maileg kaniner kan klædes på og inviterer på teselskab allerede fra hjemmesiden. Derfor var det ikke en svær beslutning at lægge dem i kurven og bestille dem hjem til min adresse.

Minder mig om min barndom

Der er et eller andet over de her skønne Maileg kaniner, Maileg mus og endda Maileg nisser. Især de her Maileg kaniner minder mig på en eller anden måde om min barndom. Jeg tror, at jeg har haft noget lignende legetøj, eller også synes jeg bare stadig, at sådanne Maileg kaniner er et hit.

De søde Maileg kaniner, Maileg mus og Maileg nisser har en helt særlig personlighed, som, jeg ellers synes, er svær at finde hos de standard bamser og dukker. Jeg synes virkelig, at legetøjet er blevet så kedeligt og masseproduceret efterhånden. I hvert fald det legetøj, du finder i de større legetøjsbutikker. Her er bamserne ikke spor søde, og dukkerne ser ens ud alle sammen.

Disse skønne Maileg kaniner er både søde, og så er de autentiske. Jeg glæder mig såååå meget til at give den lille prut sin første Maileg kanin og til at give hende mange flere Maileg kaniner de kommende år. Både fordi, jeg ved, at hun vil blive glad for dem, for hun har jo fået dem af moster. Men også fordi jeg gerne selv vil være med til teselskab. I hvert fald hvis det er med Maileg kaniner.

P.S. Billedet af Nora er naturligvis taget under de berømte kirsebærtræer på en vis kirkegård. Man er vel blogger. 😉