Alkoholbehandling hos Behandlingscenter Søby Park

Øl

Alkoholbehandling er desværre en nødvendighed i dagens Danmark. Der findes alt for mange alkoholikere rundt om i landet, som har brug for alkoholbehandling. Derfor har jeg i dette blogindlæg valgt at fokusere på, hvor man finder den bedste alkoholbehandling. Hvis vi skal have de positive briller på, så findes der heldigvis mange misbrugscentre som tilbyder alkoholbehandling. Men hvis vi skal være negative/kritiske er det meget få som tilbyder professionel alkoholbehandling. Med professionel alkoholbehandling mener jeg effektiv, altså i bund og grund en behandling der virker. For det er jo lige præcis det, det handler om i sidste ende. Hvis du er alkoholiker og går i behandling, er du så ædru efter behandlingen? Det er spørgsmålet. Jeg har heldigvis fundet et misbrugscenter, hvor 80% som går i alkoholbehandling, går der fra som ædru alkoholikere. Navnet er Behandlingscenter Søby Park.

Behandlingscenter Søby Park ligger i en lille by vest fra Aarhus. Det er lokaliseret på en gammel herregård, som er blevet renoveret og gjort til et misbrugscenter for misbrugere. Nu nævnte jeg en alkoholiker i eksemplet ovenfor, men det er ikke kun folk med alkoholmisbrug, som kan komme i behandling hos Behandlingscenter Søby Park. Det er alle former for misbrug, du kan komme i behandling for. Men jeg har dog valgt at fokusere på alkoholbehandling i dette blogindlæg.

80% bliver ædru efter alkoholbehandlingen

En alkoholbehandling hos Behandlingscenter Søby Park er næsten en garanti for succes. 4 ud af 5 alkoholikere der går i behandling, bliver ædru. Hvad er hemmeligheden? Det er faktisk ret simpelt. Dedikerede, erfarne og professionelle misbrugskonsulenter er grundstammen i en alkoholbehandling hos Behandlingscenter Søby Park. Ud over at have nogle yderst kvalificerede misbrugskonsulenter, formår Behandlingscenter Søby Park også at få det maksimale ud af de behandlingsmetoder der findes. Den mest brugte behandlingsmetode er den udbredte minnesotakur, det er den med god grund. Minnesotakuren er den mest benyttede behandlingsform for de fleste misbrugscentre i verden. Men alligevel formår Behandlingscenter Søby Park, at få mere ud af minnesotakuren end mange andre misbrugscentre.

Nøgleordet i den sammenhæng er udvikling. Minnesotakuren er en snart 60 år gammel behandlingsmetode, hvorfor man bliver nødt til at være en smule kritisk. Mange misbrugscentre bruger minnesotakuren som man altid har gjort, og med god grund, da den stadig virker i dag. Behandlingscenter Søby Park har dog forsøgt, at gøre minnesotakuren mere tidssvarende og det har de gjort med succes. En alkoholbehandling hos Behandlingscenter Søby Park er ikke bare en minnesotakur, som alkoholiker kommer du også gennem andre behandlingsmetoder, som supplerer minnesotakuren godt. Derfor formår 80% af alle alkoholikere, som går igennem en alkoholbehandling hos Behandlingscenter Søby Park, at blive ædru.

Jeg er dybt fascineret af deres behandling og vil derfor gerne sprede budskabet ud til jer. Man siger man har én chance for at få en alkoholiker i alkoholbehandling og mislykkedes det, så er løbet kørt. Derfor er det altafgørende man vælger en professionel alkoholbehandling og den får du hos Behandlingscenter Søby Park. Hvis du er pårørende eller kender nogen som har et alkohol- eller anden form for misbrug, så vil jeg klart anbefale at kontakte Behandlingscenter Søby Park. De er vanvittigt dygtige og ved hvad de laver, fordi de har gjort det i mange år. Det er så altafgørende at misbrugeren kommer i den rette behandling, og det er derfor du/i skal vælge Behandlingscenter Søby Park.