Kom godt i gang med din e-cigaret

Hvis du er en af dem, der har overvejet at anskaffe dig en e-cigaret, så har du sikkert undret dig over, hvordan sådan én virker. En e-cigaret kræver lidt øvelse at blive god til at bruge, og derfor kan du med fordel huske på disse gode råd.

En e-cigaret er opbygget af tre dele; batteriet, clearomizerog forstøver. Batteriet skal lades jævnligt, og herefter holder e-cigaretten længe. Clearomizeren er den del, hvorpå du fylder den smagfulde e-juice i. Denne del er utroligt vigtig, for du bør nemlig undgå at hælde væsken i det midterste hul i clearomizeren. Når du skal påfylde e-cigaretten, skal det foregå langs siden af clearomizeren, som skrues af ved påfyldning. Forstøveren er den del, der blander din væske med luft, så denne fordamper. Denne fås i både engangsmodeller og udskiftelige udgaver.

Vælg blandt mange slags e-juice

E-cigaretter er særligt kendt for deres store udvalg af e-juice. Du kan nemlig vælge mellem mange, mange forskellige e-juicer. Du finder et stort udvalg af smagsvarianter, og du har også mulighed for at vælge juice med eller uden nikotin. Du kan derfor snildt bruge flere timer på at gå på jagt efter den helt rette smagsvariant, som du bare må prøve.

Vær dog opmærksom på, at du ved påfyldning af e-cigaretten kun må fulde beholderen to tredjedele op. Den sidste tredjedel skal være luft, så væsken kan forstøves.

E-cigaretten giver dig også mulighed for at trappe ned på dit rygeforbrug. Du kan med fordel veksle mellem nikotinholdige væsker og langsomt vænne dig til små mængder nikotin. 

Derfor er e-cigaretten et smart alternativ

En e-cigaret er et smart alternativ til almindelige cigaretter. Det er der flere grunde til. Heriblandt kan det nævnes, at e-cigaretten både kan spare dig for økonomiske og sundhedsmæssige kvaler. E-cigaretten er nemlig billigere på sigt end almindelige cigaretter. Du slipper også for kræftfremkaldende stoffer i din smøg, og nikotinforbruget vil langsomt falde, hvilket giver dig muligheden for helt at stoppe med at ryge. Du slipper i øvrigt for at finde nærmeste rygeområde, når du trænger til en smøg, da e-cigaretter kan anvendes overalt.