Køb af gasflasker til din grill

Hvis du har en gasgrill stående derhjemme, så ved du også, at der skal bruges gasflasker for at få gang i den. Grillen kører nemlig på gas, så det er vigtigt, at du har en gasflaske klar, når du skal grille et måltid til familien. Der er intet værre end at opdage, at du er løbet tør for gas, lige når du står og er klar til at smide mad på grillen. Det er derfor en god idé at lave nogle aftaler, så du får regelmæssig gas om sommeren, hvor der grilles meget.

Du kan for eksempel lave aftaler og køb af gasflasker hos Primagaz. De handler både med private og virksomheder, der kan have brug for gasflasker i forskellige størrelser. Du skal dog være opmærksom på, at flasken med gas i er din og ikke bliver købt tilbage eller har pant på. Du kan derfor lave en ombytningsaftale med Primagaz, hvor de udskifter din flaske med en ny flaske af samme model med gas i, så du kun skal betale for gassen. Du kan dog ikke købe andre modeller, men kun bytte med en flaske, der er magen til. Du kan læse mere om gasflasker, regler og ombytningsaftaler her.

Derfor er en gasgrill en god løsning

Hvis du ikke allerede har en gasgrill, men har overvejet at købe en, så er der nogle fordele, du bør kende til. Valget står som regel mellem en kulgrill eller en gasgrill, og gasgrillen har helt sikkert vundet noget popularitet over de seneste år.

Dette skyldes blandt andet, at en gasgrill er lang mere effektiv end en kulgrill. Når du tænder op for gasgrillen, tager det knap 5 minutter før den er varm, og du kan smide mad på den. Dette er ikke tilfældet ved en kulgrill, som tager sig god tid om at opstarte, så du kan ende med at skulle vente længe på at få maden lavet. En gasgrill er også en mere miljøvenlig løsning end en kulgrill. Gas er generelt et bedre alternativ til kul, og derfor kan du gøre en stor forskel for miljøet, hvis du investerer i en gasgrill frem for en kulgrill.