Køb tidløst design gennem Hay

Du har måske allerede hørt om eller stiftet bekendtskab med det danske design Hay. Hay er en kendt dansk møbelvirksomhed, der står bag en lang række møbelkollektioner samt tilbehør, der i dag er en naturlig del af mange hjem både i Danmark såvel som i udlandet. Det minimalistiske og tidløse design egner sig til enhver smag, og dette ligger nok til grund for mærkets stigende popularitet og store internationale succes. Hay møbler formår at kombinere funktionalitet og kvalitet, så gode møbler når op i en højere enhed.

Kendte møbeldesign

Som nævnt tidligere står Hay bag en række kendte møbelkollektioner inden for nyere boligindretning:

  • Stole – du finder et stort udvalg af stole inden for kollektionen About a Chair, der ligeledes har udvidet deres sortiment med lænestole. Stolene fås i forskellige former, farver og materiale, og du kan vælge polstring til eller fra.
  • Sofaer – med en Hay sofa er du garanteret komfort og kvalitet i mange år. Med kollektionen About a Lounge kan du finde sofaer, der matcher dine stole, hvilket giver en gennemgående rød tråd i dit hjem. Blandt andre kollektioner finder du de større Mags sofaer, knivskarpe Silhouette sofaer og en Hackney sofa af mere traditionel karakter. Du har ligeledes mulighed for bygge din egen sofa op gennem enkeltmoduler.
  • Tøjstativer – med Loop Stand som et af deres mere kendte møbeldesign får du et tøjstativ, der fremstår let og luftigt. Hvorfor gemme dit smukke tøj væk, når det med sine farver og former kan fungere som stående pynt og skabe liv i et ellers simpelt soveværelse?
  • Lamper – du finder et stort udvalg af Hay lamper både til gulv, loft, væg og skrivebord. Med den rette belysning kan dit hjem fremstå smukt og stilet, selv i de mørke og grå vintermåneder.

Tilbehør og opbevaring

Hay har ikke blot formået at positionere sig som et af landets førende møbelproducenter, men står ligeledes bag et solidt produktsortiment inden for boligtilbehør. Du kan i dag finde både puder, opbevaring, kontorartikler og meget andet i samme, lækkert design som dine andre møbler, så du kan bibeholde den samme stil.