Hvordan laver man den bedste gin hass?

Gin hass er blevet mere og mere populær de senere år, og den er med sin sommerlige smag gået hen og blevet en vaskeægte sommerklassiker. Det bedste og mest overraskende ved gin hassen er, at den stammer fra Danmark – nærmere bestemt er den opfundet af fynboen Kim Hass som er bartender. Den er inspireret af drinken Vodka Hass som er nogenlunde den samme drink, bortset fra at den selvfølgelig er lavet på vodka i stedet for gin. Så hvis ikke du allerede har smagt den populære gin hass, så er det oplagt at begynde at øve dig på at lave den inden sommeren for alvor går i gang! 

Hvilken gin er bedst til gin hass?

Når du skal lave den perfekte gin hass, så er det selvfølgelig også vigtigt at du bruger den helt rigtige gin, således at du kan få den karakteristiske søde og frugtige smag. De senere år har der været en eksplosiv efterspørgsel efter lige præcis gin, og udvalget er ligeledes blevet markant større. Det gør det også sværere at finde den perfekte gin hvis ikke man ved noget om gin – men det giver også en helt fantastisk mulighed for at give dine drinks et helt personligt touch. Hvis du ønsker en gin som har en meget frisk og frugtig smag, så er Aviation American Gin et helt oplagt valg. Du kan også spice din gin hass op med andre smage som måske ikke umiddelbart ligger lige til højrebenet – det kunne være en lakrids gin som kan give lidt spil til det frugtige. Og hvis du virkelig skal overraske dine gæster, så kan du også krydre din gin hass med en gin lavet på cannabis. Ønsker du blot at imponere dine gæster med the safe choice, så er Hendricks gin altid en sikker vinder! Køb gin her!

Opskrift på gin hass

Du skal bruge:

  • 4 cl gin (for eksempel Gin Mare)
  • 10 cl lemon sodavand
  • 2 cl mango sirup
  • 1 cl limesaft
  • 1 stk limebåd

Find et flot glas frem og fyld det med isterninger. Put herefter gin, lemon sodavand, mango sirup og limesaft ned i glasset og rør rundt. Top drinken med 1 limebåd!