Gør klar til cykelferien i sommeren 2020

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og udsigten til en sommerferie på en bakketop i sydeuropa begynder at være indenfor rækkevidde. Selvom en cykelferie byder på afslapning for sjælen og (næsten) ingen bekymringer, så kræver det alligevel at man inden afgang har pakket ordentligt, så man er klar til en tur man sent vil glemme. Denne mini-guide vil derfor guide dig igennem de vigtigste ting som du skal huske inden du tager afsted!

Husk at det er vigtigt, at du finder en mountainbike som er er god at cykle på og som kan klare meget slid. Et anbefalelsesværdigt mærke er mærket Trek som har en masse forskellige mountainbikes der kan holde til en del. De nye Trek mountainbikes har den helt nyeste teknologi inden for mountainbikes, så hvis du skal have en ny mountainbike i forbindelse med turen, så ville jeg helt afgjort vælge de nye Trek modeller. Find din nye Trek mountainbike her og find den som passer til lige præcis din cykelferie.

Hvilket cykeltøj skal jeg have med?

Når du skal pakke cykeltøjet ned som du skal have med, så skal du være forberedt på alt slags vejr! Derfor er det en god ide at tage både cykelbukser og cykelshorts med så du er klar til hvad end moder jord har i ærmet. Gode cykelstrømper er også vigtigt at have med, samt t-shirts, cykelhjelm og nogle gode cykelsko som kan øge din kraft på pedalerne. Nogle ting du også kan overveje at tage med er cykelbriller til solskinsdagene, regntøj til regnvejrsdagene samt arm- og benvarmere hvis det nu bliver koldt. På den måde er du godt forberedt til din cykelferie uanset vejr!

Hvilket udstyr er optimalt at have med?

Cykellygter er helt afgjort vigtigt at have med, i tilfælde af at du skal cykle i mørke. Selv hvis du ikke planlægger at cykle i mørke, så er det alligevel en god ide at have med således at du ikke skal lade dig begrænse på turen hvis du nu pludselig får lyst til at køre en længere tur end planlagt. Derudover er en vandflaske også en god ide at have med så du ikke dehydrerer.