Dygtig tandlæge Hornbæk

Dame til tandlæge

Hornbæk er en af sjællands mest idylliske og flotteste byer, ydermere har de en af Danmarks bedste strande også. Hornbæk er en meget turistpræget by og har mange boliger, hvor folk kun bor om sommeren. Hvilket vil sige hele vinterhalvåret er byen en skygge af sig selv. Derfor er det også begrænset hvad byen kan tiltrække af diverse virksomheder eller lignende, det går blandt andet ud over udvalget af tandlæger. Jeg bor i Hornbæk, så jeg taler af personlig erfaring og jeg er sikker på folk i Hornbæk vil give mig ret. Jeg prøvede derfor at udvide min horisont i forhold til tandlæge Hornbæk og måske kigge i lidt uden for byen.

Jeg arbejder til daglig i Helsingør, så jeg så det som en oplagt mulighed. Det tager nemlig kun 20 minutter, at køre til Helsingør fra mig af. Jeg fandt Helsingør Tandcenter som jeg synes lød som et potentiel løsning på min søgen efter ny tandlæge Hornbæk. Jeg blev enig med mig selv om, jeg ville bestille en tid til mit næste tandeftersyn der.

Levede op til alle forhåbninger

Helsingør Tandcenter leverede heldigvis varen, de levede op til alle forhåbninger og forventninger jeg havde. Der er flere ting der er vigtige for mig, når det kommer til tandlæge besøg. Det er selvfølgelig vigtig for mig, jeg bliver behandlet godt men også jeg føler empati fra tandlægerne af. Jeg oplevede at de hele tiden spurgte ind til, hvordan jeg havde det og de var gode til at underrette mig undervejs, hvad status var osv. Så på den konto får de et flueben. En anden ting der er vigtig for mig er udstyret er i orden og der er rent. Der er ingen tvivl om rengøring og opretholdelse af god hygiejne er et fokusområde i klinikken, der er rent og nydeligt. Samtidig er der udstyr i virkelig god stand og meget af det så helt nyt ud, det er helt sikkert med til at skabe tryghed både for mig, men helt sikkert også mange andre patienter.

Jeg var ikke fortvivlet på noget tidspunkt og jeg følte hele tiden jeg var i gode hænder, hos tandlægerne hos Helsingør Tandcenter. Jeg er derfor rigtig glad for, at have fundet en dygtig tandlæge der opfylder mine krav og samtidig ligger tæt på min bopæl og endnu tættere på min arbejdsplads. Derfor synes jeg også det var oplagt, at dele de erfaringer jeg har gjort mig, så andre derude måske også kan nyde gavn af dem