Den mest naturlige duft fra Clean parfumer

Jeg har aldrig gået så meget med parfume. Jeg har selvfølgelig prøvet lidt af hvert og forsøgt mig på adskillige dyre og populære parfumer, men det har aldrig være en succes. Selv de lækreste parfumer kan dufte godt fra flasken, men når de kommer på, ændrer duften sig. Selv hvis jeg kun sprøjter en enkelt gang, synes jeg, at jeg stinker af parfume hele dagen. I julegave fik jeg dog en Clean gaveæske med en Trio Collection af Clean parfumer fra Sephora, og jeg er solgt. Med Clean parfume dufter jeg bare rent. Helt naturligt, og så holder den hele dagen.

Alverdens forskellige rene dufte i Clean parfumer

Der findes en lang række forskellige Clean parfumer, så du kan dufte rent på mange forskellige måder. Tænk at der er så mange forskellige dufte af renhed?

Med en Clean parfume kan du dufte, som om du lige er hoppet ud af brusebadet. Du kan dufte af ren luft eller sågar rent vasketøj! Ej, men det bliver jo ikke bedre. Der er ikke noget så afslørende som at lugte af sved og være oversprøjtet med parfume. Clean parfumer har den mest naturlige duft, du overhovedet kan forestille dig, og så dufter de godt. Rigtig godt.

Den friske Clean parfume – Clean Air

Jeg veksler lidt mellem mine Clean parfumer. Denne Clean parfume giver en kølig og frisk duft, som om du lige har været ude i den friske luft. Duften er mild, men feminin. Det er en skøn Clean parfume, der er oplagt at bruge til hverdag.

clean parfumer clean parfume rain

Den søde Clean parfume – Shower Fresh

Denne parfume er faktisk den, jeg bruger oftest af alle mine Clean parfumer. Jeg har været nødt til at opgradere til den store Clean Shower Fresh 60 ml, da jeg simpelthen brugte den lille for hurtigt. Den har bare sådan en lækker duft af… ja, et brusebad. Det er svært at forklare, hvorfor lige netop denne parfume dufter renere end de andre parfumer, og det er nok også meget individuelt, hvilken Clean parfume, der dufter renest. Duften er sæbeagtig, men på en sød måde. Hvis der er morgener, hvor jeg ikke lige når badet, så får den bare lige et ekstra sprøjt Clean parfume.

Min yndlings Clean parfume – Rain

Kender du den der duft, der er i luften, når det regner, og græsset bliver vådt? Selv hvis du ikke kan forestille dig den lige nu, så er jeg sikker på, at du vil lægge mærke til den, næste gang det regner. Det er min absolutte yndlingsduft i hele verden, og denne duft får jeg med min Clean parfume Rain. Selvom det er min yndlings af alle mine Clean parfumer, så bruger jeg den ikke så ofte. Jeg sparer på den og gemmer den til særlige lejligheder.

Uanset om du er til duften af rent vasketøj, blomster eller bomuld, så kan du helt sikkert finde en Clean parfume, der passer dig. Alle Clean parfumer har en naturlig duft. Med en Clean parfume risikerer du ikke at komme for meget på. Det er derfor, jeg elsker dem.