Bliv klar til festivalerne med cargo shorts

Festival

Vi nærmer os den tid på året for festivals ræset skal til at begynde. Roskilde Festival, Smukefst, Vig Festival, Langelandsfestival, Copenhell og jeg kunne blive ved. Det danske forår, sommer og efterår er stopfyldt med store festivaler, 2019 er ingen undtagelse. Hvis bare sommeren bliver halvt så god som sidste år, er det vigtigt at du har fyldt din festivaltaske med sommertøj. For drenge betyder det, at du skal huske shorts, ingen gider rende rundt med lange bukser i varmen. Heldigvis har Molecule lavet den perfekte kollektion, som næsten burde hedde festivalshorts, fordi de er som skabt til festivaller. Jeg snakker selvfølgelig om Molecule cargo shorts. Hvis ikke du ved hvad cargo shorts er, så lad mig forklare. I princippet er det jo bare cargo bukser i shorts form, men jeg går heller ikke ud fra du kender dem, når du ikke ved hvad cargo shorts er. Cargo shorts og bukser er kendt for deres ikoniske store lomme på siden og deres baggy pasform. Det er præcis derfor de er så populære til festivaler. De store lommer på siden af cargo shortsene gør dem ideelle til at have en dåse øl eller en pakke cigaretter lige ved hånden altid. Den baggy pasform er speciel populær til festivaler fordi de er meget luftige, at have på. Hvis vejret er varmt er det altid endnu varmere på festivalpladser fordi der er så mange mennesker samlet på så lidt plads. Her kan cargo shorts være gode fordi de netop er luftige.

Molecule cargo shorts kommer i mange forskellige modeller og farver. Det er alt fra den altid populære olivengrønne til den ekstraordinære orange. På Molecule.dk finder du Danmarks største udvalg af cargo shorts, både de olivengrønne og orange. Du finder desuden også alle de velkendte modeller, hvis du altså er bekendt med Molecule cargo shorts, Cyclones, Drawn Togehters, Dual Featherweights og Cruisers. Der er derfor noget for alle.

Shorts for livet

Molecule cargo shorts er uden tvivl de bedste cargo shorts du kan få. Det er uovertruffen kvalitet. Man plejer at sige, at et par Molecule cargo shorts er et par shorts for livet. Det er selvfølgelig sat lidt på spidsen. Men jeg er selv ejer af en del par cargo shorts, både Molecule men også andre mærker. Derfor kan jeg personligt stå inde for den påstand. Det er helt tydeligt, at mine shorts fra Molecule holder bedre end alle de andre. Det er på trods af, at det er dem jeg går mest med oven i købet. Jeg har kun roser tilovers for Molecule shorts og jeg vil klart anbefale dig, at købe minimum ét par, så du er klar til sol, sommer og festival.