Til Alanya for at feste!

Alanya-med-DUF

Så oprandt dagen endelig, hvor alle drengene skulle samles for at tage på den fedeste festrejse ever!

Vi skulle rejse til Alanya med DUF-Rejser, som du nok kender i forvejen. Vi havde fået rejsen billigt, fordi vi købte den til Black Friday allerede sidste år, så nu synes vi ligesom også at vi havde glædet os tilpas længe til at komme afsted. Vi skulle flyve fra Billund til Alanya og vi var allesammen helt klar til at komme afsted.

All-inclusive – selvfølgelig!

Rejsen var selvfølgelig købt både med all inclusive og VIP Pass, så vi ikke skulle tænke på det mindste dernede. Det eneste vi skulle have penge med til, var tant og fjas, og så til alkoholen i byen. På hotellet havde vi fri bar og 3 måltider om dagen +  mellemmåltider, til hvis vi blev sultne ved poolen.

Alanya ligger jo i Tyrkiet, så det gode vejr var ligesom rimeligt sikret – selv den ene formiddag, hvor der var overskyet, var der stadig over 25 grader, så vi nød virkeligt at ligge både ved stranden og poolen, for at lade op til byen om aftenen.

Nattelivet i Alanya er for vildt!

Nattelivet i Alanya er jo kendt for de vilde fester og glade natteliv, hvor der virkeligt er gang i de mange diskoteker dernede. Der er jo også flere tusinde danskere, der tager til Tyrkiet, og især Alanya, hver sommer, så der skulle også være rig mulighed for stadig at finde nogle søde danske piger for os hernede.

Selve rejsen var utroligt veludført, og guiderne havde virkeligt styr på det hele, fra planen til arrangementerne og de uheld, der nu engang altid hører med til sådan en tur.

Jeg ved ikke helt om det bedste ved Alanya var stranden eller festerne, for begge dele var en så stor del af turen, at jeg ikke synes at man kan vælge den ene over den anden. Stranden, var simpelthen så lækkert at ligge ved, for vandet var dejlig varmt og sandet var helt perfekt!

Byen, var til gengæld noget af det fedeste fest jeg har oplevet af alle de festrejser, jeg har været afsted på – og nok også af byture.

Derfor kan jeg kun anbefale dig at tage afsted på festrejse til Alanya, hvis du nogensinde får muligheden for det. Det er helt sikkert alle pengene værd, og endnu mere, hvis du er heldig at kunne finde rejsen billigt, ligesom vi gjorde til Black Friday. Jeg ved i hvert fald at DUF-Rejser jævnligt afholder kampagner, hvor de tilbyder nogle af deres rejser meget billigt.