Tag et speedbådskørekort – og oplev friheden!

Sommeren 2020 nærmer sig med hastige skridt, og det er ligeledes ved at være sæson for alle os sejl-glade individer! Ønsker du også at få vind i håret og opleve Danmark fra havsiden, så er det måske et speedbådskørekort du skal anskaffe dig til sommerens ferie! Med et speedbådskørekort kan du nemlig lære alt om sejlads, så du er klar til at sejle i din egen speedbåd. Her lærer du nemlig om en masse brugbare ting, som du har gavn af når du er ude på bølgen blå. Det indbefatter blandt andet om de danske farvande og hvordan du skal agerer her – men også hvordan du udviser godt sømandsskab over for andre sejlere ude på havet. Det er derfor et godt redskab at have når man skal ud på ukendt farvand!

Hvornår skal man have et speedbådskørekort?

Det er ikke alle både i Danmark der egentligt kræver et speedbådskørekort – dette afhænger nemlig meget af bådens størrelse, motorstørrelse og hastighed. Uanset hvad, så er et speedbådskørekort en meget god idé at have hvis du ønsker at have en basal viden om søfarten og de regler der hører med. Som speedbådsfører har du både ansvaret for dig selv og for at dine medpassagerers sikkerhed på havet – og lige så vigtigt, så er det også vigtigt at du kan formå at færdes blandt andre skibe ude på havet. Og det bedste ved det hele er, at det ikke tager særlig lang tid at tage et speedbådskørekort! Du kan nemlig klare speedbådskørekortet på 1 hel dag, eller dele det op i 2 halve, hvilket gør det super nemt at finde lige præcis den løsning der passer bedst for dig. 

Du kan tage et speedbådskørekort København?

Speedbådsskolen er en dansk speedbådsskole, hvor du kan lære at køre i speedbåd København. Her kan du også selv vælge hvornår du vil tage dit speedbådskørekort – der er nemlig både hold i dagtimerne, i aftentimerne eller du kan vælge at tage et weekendkursus, hvilket gør det nemt og fleksibelt at tage et speedbådskørekort. Et speedbådskørekort er derfor en rigtig god og fornuftig investering hvis du ønsker en sommer ude på havets bølger!