Send din mor eller far på singlerejser

singlerejser

Det kan være enormt svært at få nye venner som voksen. Hvis du har forældre, der er skilt, eller hvis du selv er skilt og alene i hverdagen, kender du måske til den problematik, der kan være forbundet med en skilsmisse. Når børnene først er flyttet hjemmefra, starter problematikken for alvor. Og det er her, hvor Events4Singlers singlerejser kommer ind i billedet. Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om de specifikke singlerejser via dette link.

Find nye venner i voksen alder

Jeg er ung, og jeg har mange venner. Det lyder måske lidt arrogant, men det er ikke så unormalt. I min alder og ikke mindst i min generation er det meget normalt at have mange venner. Du får nye venner, når du starter på en ny uddannelse, når du tager til håndbold, eller når du starter på en ny arbejdsplads. Du får nye venner, når du tager på singlerejser med dine venner. Det er nemlig heller ikke unormalt at tage på singlerejser i min alder. Men singlerejser i min alder har et helt andet formål end de singlerejser, jeg vil tale om i dette indlæg.

Mine forældres generation er meget forskellig fra min generation. Mine forældre møder ikke nær så mange nye mennesker i deres hverdag, og de tager ikke ligefrem på singlerejser. I hvert fald ikke den type singlerejser, jeg tager på. Men det er netop min pointe. Hvis du er voksen og single, så bør du tage på singlerejser. Det er en enormt god måde, hvorpå du kan få nye venner som voksen. Og hvorfor? Ja, det kommer jeg til nu.

Derfor skal du tage på singlerejser som voksen

Singlerejser for voksne singler er sleeeet ikke det samme som de singlerejser, jeg tager på. Måske ved du slet ikke, hvad jeg mener med singlerejser for voksne. Så lad os lige få afklaret det.

Med Events4Singler kan du tage på en lang række singlerejser 50+ og 40+. De udbyder en lang række rejser for singler og rejser for enlige seniorer, hvor hele idéen er at møde nye rejsevenner. Rejs alene sammen med andre. Det er kernen i Event4Singlers singlerejser. Bare fordi du er alene, behøver du ikke at rejse alene. Og her er singlerejser et misforstået ord. For denne type singlerejser handler ikke bare om at gå på dates og have en fest hver dag. Disse singlerejser handler om at opleve verden sammen med nye mennesker, som kan blive dine rejsevenner.

Mine forældre er heldigvis stadig sammen, så jeg står ikke i det dilemma, at de føler sig alene nogen af dem. Men hvis jeg en dag selv bliver alene, så vil jeg helt klart tage af sted på sådanne rejser for singler. Måske er jeg ikke helt målgruppen endnu, men det kunne jeg snildt blive. Og hvis du har en mor eller en far, der er alene, eller hvis du selv er alene, så vil jeg helt klart anbefale dig at tage på disse rejser for singler. Selvom det kan virke skræmmende i starten, så lover jeg dig, at du ikke vil fortryde det. Så meget ved jeg da.