Sådan giver du køkkenlågerne en kærlig hånd

Det kan oftest være en god idé at passe ekstra godt på sit køkken. Men uanset hvor påpasselig du er, vil tidens tand sætte sine spor. Derfor vil du også med tiden lægge mærke til, at farven på dine køkkenlåger falmer. Derudover vil du også kunne risikere, at køkkenlågerne får grimme ridser og skrammer. Sidstnævnte sker særligt, hvis man har små størrelser i hjemmet. Og skaderne er selvfølgelig aldrig ment ondt, men de opstår alligevel. 

Derfor kan du med fordel give dine gamle, slidte eller bare grimme køkkenlåger en ordentlig tur med en omgang maling og lakering.

Sprøjtemaling giver flotte og langvarige resultater

Sprøjtemaling af køkkenlåger kan være den rigtige vej, hvis du igen vil have flotte køkkenlåger. Der findes et utal af muligheder, hvis du vælger at benytte dig af sprøjtemaling og sprøjtelakering til køkkenlågerne. Først og fremmest bør du dog vide, at maling med sprøjter giver anderledes resultater end maling med pensel.

Sprøjten giver nemlig et mere jævnt og glat look samt en kraftigere og dybere farve. Dette er derfor en rigtig god løsning, hvis du gerne vil have iøjnefaldende løsninger til dine køkkenlåger. Derudover er laget af maling tykkere end normalt, hvilket også bidrager til en god levetid og holdbarhed på det nye look til køkkenlågerne. Vil du gerne beholde farven så længe som muligt, kan du yderlige få påført et lag lak, som isolerer og beskytter køkkenlågerne mod snavs, støv og eventuelt råd.

Giv resten af hjemmet en tur med maling og lak

Foruden køkkenlågerne, er det også en populær løsning at benytte sprøjtemaling og -lakering til resten af hjemmet. Du har faktisk mulighed for at få påført disse på både møbler og andet inventar. Stole, borde, lamper, reoler kan alle få tilført et nyt look eller en glat og pæn overflade med en hurtig og simpel behandling. 

I garagen kan cyklen, motorcyklen eller bilens alufælge også benytte sig af denne behandling. Her kan du få tilført flotte farver i f.eks. metallic, perlemor eller helt rene farver, som uden tvivl vil tage sig godt ud på landevejen.