X
    Categories: Blog

Mange timers leg med en sandkasse

En sandkasse er til at finde i de fleste haver med børnefamilier den dag i dag. En sandkasse har uanede af timer med god underholdning og leg til alle børn, drenge såvel som piger. I en sandkasse har dit barn mulighed for at udfolde sin kreativitet samt styrke sine motoriske sanser. Dit barn vil formentlig føle, at den her har sit frirum i haven, og stedet hvor koncentrationsniveauet er højt. Der findes alminelige sandkasser uden låg, men der findes også sandkasser med låg. Sandkasser med låg har den fordel, at de er enormt praktiske, og du kan nemt og hurtigt gemme legetøjet som er i sandkassen væk samt beskytte indholdet i sandkassen. Låg til sandkasser har dog også ofte andre funktion, som enten kan være med til at udvide legen, eller har en anden praktisk funktion. Derfor er det værd at gøre sig nogle overvejelser, inden man går ud, og køber en sandkasse. For de fleste vil en sandkasse med låg nemlig være at foretrække. På denne måde kan man nemlig holde både snavs, blade samt uvelkomne katte-besøg i sandkassen væk. Hos Ude-leg finder du et stort udvalg af alt til udendørs leg – her finder du ligeledes sandkasser uden låg og med låg, som du let kan åbne og lukke. Nogle af sandkasserne med låg er formet som en frø, som i den grønne farve vil passe godt ind i de fleste haver. Andre af de sandkasser Ude-leg tilbyder er formet som en krabbe, som med sin røde farve giver noget god kontrast i haven. I former og farver er det kun fantasien, der sætter grænser. Enkelte af de tilbudte sandkasser har den funktion, at låget bruges som en bænk, når den er åben. Dermed er der en bænk i hver side af sandkassen, så der både er plads til dig og dine børn i sandkassen eller dit barn og dets venner. Denne EXIT multifunktionelle sandkasse er lavet af FSC certificeret cedertræ, som gør, at det er modstandsdygtigt over for vejrpåvirkninger. Derudover er træet ikke behandlet med skadelige kemikalier, og du kan derfor trygt lade dit barn lege frit.  

Med en sandkasse kan du altså skabe et område i haven, hvor det er dit barns sted, og hvor dit barn kan lege lige præcis som ønsket. Med sand har man mulighed for at danne lige præcis de figurer eller mønstre, som hjertet begærer, hvilket børn ofte synes, er super sjovt. De fleste børn elsker som sagt at kunne udfolde og udtrykke sig kreativt, og derfor er de fleste børn vilde med netop sandkasser, hvor de kan skabe deres egne huse, slotte med mere. Her kan deres krøllede hjerne og små hænder kreere lige præcis det, de har lyst til, og som det er muligt for dem at skabe. Som sagt har de også muligheden for at forbedre deres motorik ved at lege i sandet – det kræver faktisk en motorisk kunnen at lave noget ud af sand. 

Så afhængig af hvor stor din have er, og dermed ønsker en mindre sandkasse, eller hvis du har en stor have, hvor du har uanede af plads, så finder du et godt udvalg af sandkasser med låg eller uden låg hos Ude-leg. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.  

admin:
Related Post