Malermesteren på Amager var det rigtige valg!

Vandskade i min dejlige lejlighed på Amager

Jeg bor i en lejlighedsblok på Amager i en toværelses lejlighed. Jeg er meget glad for min lejlighed som jeg købte i 2012. Desværre opstod der problemer med en vandskade, da min klodsede overbo har haft problemer med sine vandrør på badeværelset. Det havde stået på i længere tid, uden at jeg blev underrettet om problemerne. Det havde med sig, at mit badeværelse ligeledes blev fugtigt og det blev fastslået at der var talen om en vandskade.

Forsikringen ville heldigvis dække vandskaden på badeværelset

Jeg kontaktede viceværten, som kunne konstatere at fugtigheden skyldes den vandskade, som min overbo havde haft. Hvis han havde underrettet mig om sine problemer i tide, så ville jeg have muligheden for at forebygge at vandskaden opstod.

Efter at have kontaktet min forsikring, sendte de en synsmand ud for at undersøge skaden, de ville heldigvis dække skaden med kompensation. De anbefalede en tømrer til at lave arbejdet med vandskaden og så var det op til mig hvilken maler jeg ville have til at lave malerarbejdet. Jeg skulle holde mig til et bestemt budget, så jeg skulle vælge en billig og god malermester.  

Jeg fandt en dygtig lokal malermester på Amager

Efter at have ledt lidt over det hele på nettet og spurgt familie og venner om råd, fandt jeg frem til en lokal malermester på Amager, der kunne komme med et uforpligtende tilbud. Malermesteren fra Amager kom forbi min lejlighed for at kigge på arbejdet som skulle udføres. Han var både venlig og imødekommende og kunne hurtigt fastslå at det var intet problem for dem at påtage sig opgaven. Utroligt nok kom han med et tilbud allerede inden for 24 timer efter besøget.  

Efter at have set en række gode anmeldelser både på nettet, samt fået en anbefaling fra en af mine venner, besluttede jeg mig for at vælge den lokale malermester på Amager. Jeg kunne ikke afvise det gode tilbud han kom med.  

Godt malerarbejde udført og sans for den mindste detalje

Malermesteren på Amager sendte en af sine medarbejderne ud for at lave malerarbejdet, maleren havde god sans for detaljerne og startede ud med at spartle. Efter spartlet var tørt, blev der opsat noget filt på væggen der minder om noget tyndt tapet. Herefter begyndte han så at male, det gik hurtigere end forventet at male den første del. Imens der blev ventet på at at den første del af malingen skulle tørre, ryddede han op efter sig selv og gik ud i bilen med noget tilbehør som ikke skulle bruges mere. Da malingen var tørret, blev der malet for anden gang.

Godt udført arbejde og en varm anbefaling herfra!

Arbejdet blev rigtigt godt udført af malermesteren fra Amager og jeg kunne ånde lettet op med et flot badeværelse. Jeg vil gerne anbefale malermesteren på Amager for alle dem jeg kender. Malermesteren på Amager maler både inden- og udendørs og desuden kan han både tilkaldes til private og erhvervs malerarbejde.