Forskellige typer ansigtsløft

Ansigtsløftning er en behandling, der genskaber ansigtets naturlige konturer. Med behandlingen strammes huden op, så man får et mere ungdommeligt udseende. Når vi bliver ældre påvirkes vores hud, men den påvirkes også af andre faktorer, som for eksempel stress, rygning, solskader, sovevaner og vægttab. Ansigtsbehandling er derfor også en god løsning for folk, der har døjet med førnævnte udfordringer. Der er dog flere forskellige typer ansigtsløft, som vi vil gennemgå i det følgende. 

Mini ansigtsløft

Et mini ansigtsløft tilbyde ofte til patienter, der er i starten af 40’erne. Dette er et mindre indgreb og patienten har ofte kun begyndende tegn for aldersforandring i ansigtet. Derudover bruges denne behandling også, hvis ældre patienter skal have rettet noget op.  

Øvre ansigtsløft

Patienter, der får et øvre ansigtsløft skal være bedøves helt. Denne behandling fjerner rynker i panden og rynker ved øjenkrogene. Fordelen ved denne behandling er blandt andet at snittet kommer til at være ved hårgrænsen, så håret vil med tiden vokse og dække det.

Midt ansigtsløft

Formålet med et midt ansigtsløft er at løfte kinden samt fjerne eller reducere rynkerne fra mundvigen til næsefløjen. Her vil aret også være bag hårlinjen, så den skjules med tiden. 

Nedre ansigtsløft

Den mest almindelige form for ansigtsløft er et nedre ansigtsløft. I denne behandling får patienten rettet kinder, kæbelinjen og løs hud på halsen. Dette snit skal placeres ved øret. For at aret ikke bliver mere synlig, er det vigtigt, at undgå alt for meget sol et år efter behandlingen og husk at anvende solcreme med faktor 30 eller højere. 

Flydende ansigtsløft

Et flydende ansigtsløft adskiller sig fra de andre typer, fordi denne behandling kan udføres uden et kirurgisk indgreb. Det foregår med en kombination af injektionsbehandling og fillers, der glatter huden og minimerer rynker. 

Overvejer du at få et ansigtsløft? Hos Agata Privathospital tilbydes alle disse forskellige typer ansigtsløft. Som patient vil du få den bedste vejledning, før, under og efter behandlingen, så du er sikker på at få det ønskede resultat.