Få drømmebilen ved hjælp af flexleasing

Drømmebilen - Ford Mustang

Hvad enten du drømmer om sport, plads eller komfort, kan det være dyrt at få den helt perfekte bil. Nogle får måske aldrig råd til drømmebilen, har ikke lyst til at lægge så mange penge i bilen eller kan ikke vente med at få den. Heldigvis er der en måde at komme ud af de problemer på og samtidig få den bil, du altid har drømt om. Du kan nemlig få drømmebilen ved at flexlease den. Der er mange muligheder, når det kommer til flexleasing af biler, men det kræver også en vis portion kendskab til lovgivningen.

Hvorfor kan det betale sig at flexlease?

Flexleasing er muligt både for private og erhverv. Det er en oplagt mulighed at vælge, da biler i Danmark kan være meget dyre. Det skyldes, at landet har en af verdens højeste registreringsafgifter, hvilket gør køb af luksusbiler økonomisk ufornuftigt og flexleasing af biler i mellemklassen meget lettere. Kort fortalt er flexleasing som privat bedre for din økonomi, fordi du undgår en høj kapitalbinding. Med flexleasing skal du nemlig ikke betale et stort beløb for bilen på én gang, som du normaltvist vil gøre, hvis du køber en bil hos en bilforhandler. I stedet vil du ved at flexlease drømmebilen kun komme til at betale for bilen i den periode, hvor du faktisk bruger den. På den måde får du en bedre økonomi, samtidig med at du får mulighed for at køre rundt i drømmebilen. Det er en simpel og praktisk løsning. Det gælder især, hvis du som privat foretage flexleasing af:

  • Biler i luksusklassen
  • Biler i mellemklassen
  • Ældre og særlige biler

Der er dermed store besparelser af hente, hvis du gør det på den her måde.

Flexleasing som privat

Et problem ved flexleasing som privat er dog, at privatpersoner ikke må eje køretøjer, der flexleases. Derfor skal du have et leasingselskab til at finansiere bilen for dig og derefter leje bilen ud til dig. Ved flexleasing som privat vil du derfor skulle betale en månedlige ydelse bestående af afdrag på registreringsafgiften og renter til leasingselskabet for at have købt bilen.